Sadiyes buusur valla ikisinide aldım ben. Elektrikli kiwi aldım tekli sonra dediler ki işte emzirirken diğer göğsünden süt akıyor vs onun için de Lansinoh vakumlu pompasını aldım
babyasyanil Şart mı kızlar? Hani ihtiyaca göre de alınabilir bilemedim ben almadım umarım ihtiyacım olmaz çok pahalı😅
mucizem___ babyasyanil benim kaynanam da alma boşuna belki hic gerek kalmayacak kalırsa gider alırız eczaneden falan dedi bende almadım
gizem-37 babyasyanil ama bebek 2-3 damla içiyor ilk doğduğunda yani ablam çok ağrı çekmişti sütünü boşaltamayınca hastalıkta yapıyor anneye.Ve uyuman gerekince falan hani eşin buzluktan çıkarıp verebilir çok rahat oluyor
civcivin_annesi babyasyanil şart bence benim iki ablam doğum yapti ikisi de kullandı ilk başta kullanmamişlardi ateşleri falan yükseldi. Süt kanalda kalınca ateş falan yükseliyor. doktor süt sağma aparati ile sağmasini söyledi
babyasyanil gizem-37 arkadaşım aldı 1-2 kere kullandı sütüde geliyor hiç gerek duymadı bence annenin sütüne bağlı bişey çevremde öyle devamlı kullanan çok yok
Sevilay_1 gizem-37 çekim gücü zamanla azalıyor zaten diğer elektronik aletleride çok kötü ketıl ve buhar makinasını kullandım daha önce 2 3 aya kalmadı bozulması mecburen yenisini almak zorunda kaldım bebiş için buhar makinasının
Sadiyes gizem-37 ben de pompa konusunda cok kararsızdım burda post actım. Çoğu anne kiwi önerdi bana kiwi aldım. Henüz kullanmadım ama öneren cok oldu. Nekadar kötü olabilir ki bilemedim.
gizem-37 Ayse001000 kesinlikle öyle sürekli birşey çıkıyor.Memnun kalırsanız yine buraya yazabilir misiniz💖
Eemoom gizem-37 ben memnun kaldım. Kızım 8 gün yoğun bakımda kaldı. Her gün süt sağıp götürdüm. Güzel boşaltıyordu göğüslerimi. İlk başta manuel pompa vardı. Onunla sağmama rağmen taş gibi olmuştu göğüslerim. Bunda öyle bir sorun yaşamadım.
gizem-37 Sevilay_1 burda bir arkadaşın bebeği 8 gün yoğun bakımda kalmış hep onunla sağıp götürmüş çok güzeldi dedi
gizem-37 Eemoom tamamdır çok sağolun burda bazıları önermemiş ama diğerlerine göre fiyatı çok uygun ve yorumlarıda iyi aslında kiwi