GizemCengiz Arkadaşlar takı yastığını kime yaptırdınız memnun kaldınız mı? Önereceğiniz biri varsa ona bakıcam
selimebora GizemCengiz bence malzemeleri kendiniz alın yapın internette bi çok model var hem daha ucuza mal oluyo hemde uğraşması zevkli oluyo 😊
Bahar11mucize GizemCengiz benvede kendiniz yapın çok kolay ve zevkli 😊 biz kapı süsümüzü ve takı yastığımız kendimiz yaptık internette model buldum birebir yaptık bütün malzemleri aldık
Mavisilegamzeli selimebora Bende kendim yapmak istiyorum ama parlak kumaştan yastığı bulamıyorum süslemek için sizin aldığınız bir yer var mı ?
Bahar11mucize Ysn isimliğinden kastınız pleksi harfleri diyosanız tek tek harf olarak alıp yapıştırdım instagramınız varsa ordan atabilirim yaptığımız
Ysn Bahar11mucize evet pleksi harfleri diyorum tek tek satilsn gördümde hep instagramda birlesik yszilsr vsrya onu nerden bulcam siye dusunuyordum
Bahar11mucize Ysn tuhafiyelerde var canım tanesi bir lira onlar bebwk yastığı fazladan vardı bende üstüne kumaşını aldım kılıfını annem dikti üstğne kurdelasını falan yapıştırdım şimdi görmüşğnüzdür ayıcık falan yapıştırıyolar onlardan aldım bidw mis gibi oldu valla ben kapı süsü ve takı yastığını bir örnek yaptım
CansuOztomurcuk Ysn Birleşik el yazısı gibi olan pleksi isimleri genelde reklamcı, matbaa tarzı yerler yapıyor. Bulunduğunuz yerde muhakkak vardır. Ben reklamcıda yaptırdım. Hem istediğiniz yazı fontunda hazırlayıp kesiyorlar makinesinde.
Bskogzhn https://www.instagram.com/p/Bhq7Zltg2jY/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1jwcowzct4awz Buna bakabilirisn canm 30-35 tl
Eceguclu35 Bende instagramdan tasarım_malzemeleri sayfasından yaptırdım 2/3 ay önce indirimde 35 tl ye yaptırmıştım canım fiyatına göre gayet güzel geldi😊 sayfasında var hatta aşağılarda pembe yaptırdım ben Alya yazıyo
selimebora GizemCengiz genelde bütün tuhafiyelerde kurdeleler süsler satılıyor inanın ben kumaşı pazardan 1 tl ye aldım 🙈 bana 20 tl ye mal oldu yaşadığım yerde 70 80 liradan aşağı satanı bulamamıştım 😬
Bahar11mucize GizemCengiz ben çarşıdan tuhafiyelerden temin ettim araştırdım önce nerde ne var uyuyomu bana fiyat araştırması yaptım internetten falan tuhafiyelerden aldım hepsini 😊
mrymdnr Ben ınstagramdan tugbakuyu dan yaptırdım tulum ve battaniyesi ile takım hem sonrada kullanabilecek birşey
Bahar11mucize GizemCengiz https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTQ3NDc5NDQ1MTk1NTc5/ Hikayemde kayıtlı açabilirsiniz inşllah
Nefesimm Bebegimibeklerken__ küçük beyaz yastık al yada varsa kendin susle harfleri al birde dekor icin zevkine gore bisi al yapistir bende kendim yaptım
Bahar11mucize Ysn kumaşını kumaşcıdan aldım ama ben fazla almışım yarım metre aldım fazla bile geldi annemde yastığa göre dikti canım üstüne süalerinide silikonla yapıştırdım