bsraa16 Şuan 11 haftalık kontrole gittiğimde 12+6 haftalık olucam sizce cinsiyet tahmini yapar mı doktor
Ilyda00 bsraa16 bende de 12 haftada tahmin yapıldı dogur çıkmıştı 15 haftada kesin erkek demişti doktorum bence yaparlar
Nur_baby bsraa16 ben 12 haftada ikili test yaptırdım doktor nub teorisine göre tahminde bulundu ve kıza benzetdi amma daha erken dedi. 15+1 haftalıkken yine ultrasona girdim kesin kız dedi doktor🤰🏼
bsraa16 Ilyda00 erkek kendini biraz daha erken gösteriyor sanırım öyle duymuştum ☺️ sağlıkla gelsin 💙
Cebecididem alakayamaydanoz 16 haftalık değişti kiz olacağını özel söylemişti 12 haftalıkken erkek olacağını devlet dedi ve eminim ben erkek görüyorum dedi
Cebecididem alakayamaydanoz hatta kiz için yüzde doksan demişti özelde ki doktorum bakalım iki 10 gün sonra kontrolüm var ne olacak :)
Cebecididem alakayamaydanoz bence içinden ne geçiyorsa o. Ben hiç inanmamıştım kiz olduğuna hamilelliğim de çok rahat geçiyor
alakayamaydanoz Cebecididem benim de erkek geciyo valla çok rahat bir hamilelik geçiriyorum bakalım hayırlısı