Gokesma611 Hanımlar iyi günler 20+0 oldum ama hala bebeğimi hissedemiyorum ilk gebeliğim bu arada .. Siz en geç kaçıncı hafta da hissetmişti iz?
Oznur-96 Gokesma611 17 haftamda hissediyordum canım ama göbek bölgen yağlıysa bazen 21 haftayı buluyo
Kubra-ulas Gokesma611 ilk hamilelikte 20. Haftadan sonra hissediliyor bende o haftada hissetmeye başladım. Zaten çok net olmuyor hareketleri haftanız ilerledikçe netleşecek ☺️
twofruits Gokesma611 vücuttaki kas yağ oranına göre değişir kişiye göre ben ilk 16 haftada falan hissettim galiba şimdi ikinci hamileliğim 13. Haftada hissettim üzülmeyin 24. Haftaya kadar zamanı var sırt üstü uzanıp bekleyin ben hep öyle denk geldi hissettiğimde
tubiii11 19.haftada hissetmeye başladım ama gün aşırı çok nadir Şuan 24.haftadayız halen arada hissetmeye biliyorum plesantam ön duvardaymış belki seninde öyledir canını sıkma
alparslansmother 16-18 haftalarda kalp atimi gibi kucuk hissediyordum 24 de güçlü hissetmeye başladım suan 27-+5 hafta geceleri uyutmuyor 😂 sabahta 6 da başlıyor
DeustchBurcu 20 haftalıkken gaz olduğunu düşünüp, doktoruma demiştim ki atamadığım bir gazım var hocam bana bir ilaç verin. Oda bana demişti ki; o senin çocuğun😂😂
Gokesma611 Yaa biraz kiloluyum muhtemelen ondan hissedemiyorum 🤦 yada bende gaz sanıyor olabilirim inşallah en kısa sürede bende o duyguyu hissederim🤭
gizem_zybk 21 haftalik hamileyim bende bazen öyle bi hissediyorum ki vuruyor disardan bile belli oluyor ama şu 2 gündür durgun hafif hareketlerini hissediyorum normaldir değil mi hanımlar ilk gebeliğim benimde🥰