NobleMom Merhaba kızlaarr 🙂 doktorum kız gibi dedi ama kesin değil bir ay sonra gel tekrar bakalım dedi. Ama ben bacak arasında pipi gördüm sanki 😂🙈 Bir ay daha beklemek çok zor olcak kızlar bari siz bi tahminde bulunun 🙈😅
Nisn23 NobleMom merhaba bende bugün tam 13 haftada gittim sizinki gibi çıkıntı vardı bizde de ama doktor erkek dedi. Sizin ultrasondakine cok benzettim bizimkini. Acaba benimkide mi kız emin olamadim simdi😄
prensesim_66 3kuzuAnnesiyim nerde çıkıntı var ben ultrason fotoğraflarından hiç bsey anlamiyorum bazisinda kafa bile belli olmuyo bence 🤭
Hazalibis @BernaOmer Ya sağlıkla gelsin canım ama ben İnan anlamıyorum, arkadaş bebeğin bacak arasını attığı için yorumlama yaptım 😘😘😘😘
NobleMom Nisn23 kesin bişey söylemedi ama doktor 🙂 ben erkek hissediyorum. Çıkıntıyı görüncede kesin erkek dedim ama doktorum kıza benziyor deyince şaşırdım 🙂 bakalım bir ay sonra kesinleşecek 🙂
Anneadayi0404 BernaOmer fotoğraf aynı benimkine benziyor o yüzden ben öyle tahmin ettim hatta öğrenirsen banada söyle merak ettim 😍😃
Anneadayi0404 BernaOmer ama genelde kızlar bacaklarını kapatıyorlar ondan geç öğrenmişsin sen ne tahmin ediyorsun peki annelerin hisleri doğru çıkar ☺️
BernaOmer Anneadayi0404 Başından erkek dedim dört aylık olunca kız hissettim ultrasonda göbeğimi silerken bacağını kapatmış diyince kızmı dedim 😍🥰
Elisaninannesiii bana da tahmin yapar mısınız rica etsem 15 haftalık ama tahmin de de bulunmadı doktorumuz çok merak ediyorum