Earkn-12345 Gizemnur20 ben bi haftaya kadar doğum yapacağım sordum eşimin sigorta anlaşması var iş yerinin bu yüzden %10 indirimle 6900 tl indirimsiz hali de yanlış hatırlamıyorsam 7500 tl idi muayene ücreti ise 295 tl indirimli hali
Siyahdnz Gizemnur20 denipol semih beyde yapıcam 3 ay sonra nasıpse su an muane ucretı 360 dogum 7600 dogum 1 gun yatışla beraber umaırm zam gelmez doguma kdr
Gamzesubak Gizemnur20 Özel odak hastanesinde doğum yapicam Nisan da. Muayene ücreti 300₺ doğum ücreti 7250₺
Cennet_ks Doğum ücretlerini bilmiyorum ama muayene ücretleri cerrah 360 özel sağlık 435 Tekden 365 fiyat öğrenmeden gitmek istemeyenlere yardımcı olur belki
Busraakarsu @Siyahdnz merhaba benim de doktorum Semih bey en son 1 ay önce gittim 315 TL ydi muayene zam mı geldi acaba yeni mi gittiniz
Siyahdnz Busraakarsu evet canım gecen hafta 365 odedım martta zam geldi dedıler sen denızlıde mı oturuyorsun
Busraakarsu @Siyahdnz bende bu seferki de zamsiz denk getiririm diyordum cumartesi randevum vardii 🥴 evet canım Denizli deyim 2. Gebeligim
Busraakarsu @Siyahdnz amin canım rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin isteyen herkese nasip etsin 🤲