Fatmaa04 Esraa091113 evet aynıymışız ufak tefek başlıyorum bende 😊 çanta hazırlamak için daha vaktimiz var birkaç haftaya hazır ederim çantamı da inşallah 🤲🏻🌸
Esraa091113 Fatmaa04 herkes çok erken hazırlıyor ben mi geç kaldım acaba diye sizin de fikrinizi alayım dedim sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 💕
Setny Semanurq bizim ki ben 4 5 Nisan olsa olur mu dedim de bozuldu resmen gönül koydu😂😂😂 bakarız dedi 😂
Tmetme Ayse_4421 alfamet kullanıyordum bende ama bugün doğum yaptım 36 haftada 🫣 allahım sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah 🙏
Ayse_4421 Tmetme rabbim bağışlasın canım Çok şükür kucağına almışsın inşallah bende sağ salim alırım sezeryan doğummu oldunuz sorun olmicaksa bana anlatır mısın ben korkuyorum da
Esmeral Nazindirellaa benim 3200 gram ve 49 cm dedi doktor sezeryan öncesi salı günü de son kontrole çağırdı bizi.
eso2023 Oznur_ece65 Durumlar düzeliyor gibi psikolojim daha iyi bulantılar geçti denecek kadar az sen nasılsın ben uygulamayı çok iyi kullanamıyorum karıştırırken gördüm yanıtını 🤰
Oznur_ece65 eso2023 sorun yok bende senin gibiyim sabahları azaldı bulantı yemek yiyorum bu aralar ama yine çok değil biraz bulantı biraz kusma bira ağrı ama sonu çok güzel olacak 🤲🫀