_mmmmellek Glsmll Ahh kuzum hiç sorma tüm özel bölgelerim kap kara oldu göbek deliğim bilee karardı nerdeyse göğüs uclarım sim siyahh doöumdan sonra geçiyor diyorlar kimisi geçmiyor diyor amma inşallah geçerr yoksa her baktıkça delirecek gibi oluyorum
Lavina Glsmll bence oldu geçmedi birde bıyık kısmımda kararma oldu ne kulandıysam yok geçmiyor çıldırıcam artık bıyık yok ama bıyık yerim simsiyah
Glsmll Merve_cc _mmmmellek Cnyld Moomyymo ya umarım geçer yoksa gerçekten bende fena takmış durumdayım 😭
Moomyymo Cnyld aynı durumdayım canım çok araştırdım ama kaliyormuş ve o durumda kalan çok yakınım var ben de taktım ne yapsam geçer diye ama cozumude yok psikolojim altüst 🥺
Hankub Vajina rengini açmaya yönelik işlemler yapılıyor bildiğim kadarıyla. Bende de şu an aynı sorun var. Zaten buğday tenliyim, hamilelikte belirgin bir kararma oldu. Doğum sonrası hala aynı şekilde olursa zararsız bir yöntem bulmaya çalışacağım.
Smry Valla ben de aynı durumdayim göğüslerim kol altım karardı inşallah geçer yoksa çok üzülüyorum baktıkça 😑
Hankub @Merve_cc Lazer olabilir evet, henüz araştırmadım ben. Umarım zararsız ve etkili bir yöntemi vardır 🙏🏼
Moomyymo Hankub ben kendi doktorumla görüştüm bunun için lazer yapılır ama %40 gibi bir açılma söz konusu olur dedi. Kesinlikle hiç bir yöntem %100 yapmaz dedi. Ne bileyim annem de benimde öyleydi yoğurt sürdüm geçti dedi 😂 yoğurtla da nasıl olacak bilmiyorum
_mmmmellek Moomyymo evet onu bende duymuştum limon birde yoğurt işe yarıyormuşşşş bende doğumdan sonra bunları yapmayı düşünüyorum lazer biraz korkutçu geliyor
Betul_1 @“Glsmll”#benimde çok kötü oldu ama doktor lazerle beyazlatma yapıyoruz dedi doğum sonrası yapıcam
alangoya_ Glsmll merak etme doğumdan sonra yavaş yavaş geçiyor hepsi ben beyaz tenliyim kapkara oldu şoka girdim 😅 şimdi düzeldi 2 ay oldu doğum yaptığım göbek deliğim hala biraz Kara ama oda geçer diye düşünüyorum 🤨