Zorrrannelik Kolesterol :302 Ldl kolesterol ;179.2 HDL kolesterol; 67 Glukoz ( açlık kan şekeri ) : 68 mg Trigleserid ; 279 Antistiroplezin ; 229 Demir bağlama ; 441 Kızlar daha doktora görüşmedim danışmanım anlayan veyahut hemşire vs olan varmı acaba 🙄
Bathy21 Zorrrannelik kolestrol biraz yüksek gibi dolayısıyla hdl kolestrolü düşük çıkmış hdl vücut için faydalı olan kolestroldür aşırı yüksek değil ama ldl kolestrolden biraz yüksek çıkması iyidir yemeklerinizde zeytinyağı kullanın mutlaka şekeriniz düşük çıkmış aslında iyi bir şey ama referans aralığı ne bilemedim 75 ile 90 arasına iyi diyorlar genelde trigli kolestrole bağlı olarak yüksek çıkmıştır ama demir bağlama süper çıkmış. 🙏🏻
AyFa1608 Zorrrannelik kolesterol referans aralığı kaç yavrum onu da yazaydın daha iyi olurdu ama normal gibi sonuçlar. Naptın gösterdin mi
Zorrrannelik AyFa1608 Yok ya Ona daha erkenmis bu sıralar Yapamayız dediler İğneler ilaçlar üst üste gelirse sorun çıkabilir bünyem zayıf dediler sanırım kansızlığım varmış
Zorrrannelik Bathy21 Teşekürler yorumun için💙💙İnşallah normaldir daha başka sorunlarda var çünkü bunlar bari iyi olsun
Bathy21 Zorrrannelik biraz yürüyüş yapar glutenden fakir protein ve sebzeden zengin beslenirseniz hemen farkeder. 🙋🏻♀️
Zorrrannelik Bathy21 Sebze meyve ağırlıklı besleniyorum genelde Ama fayda etmemiş sanırım 🙈 teşekürler 🌹