Dila5 Kızlar bianda hızlı kalkınca karnımı yanımdaki sandalyenin köşesine vurdum. Karnım acıyor hafiften bebişe bişey olmuş mudur? Hareketlerini hissediyorum ama endişeliyim
ArvenMom Dila5 bi kendini gözleme bakalım bebişide baktın olumsuz birşey gördün direk hastaneye git kuzu allah senide bebişinide korusun inşallah 🥰🤲🏼
MugeGuness Dila5 ben geçen sene kar yağdığında buzda kaymıştım karnımın üstüne düştüm 30 haftalık hamileyken bir şey olmadı çok şükür. Sandalyeye çarpmakla da bişey olmaz bence korkma
Melo-fndkc Dila5 bebişlerimiz rahmin içinde bol su içinde korunaklı içinde tarif ettiğiniz çarpmadan bebişe bir şey olacağını sanmam hareketlerini de hissetmişsiniz. Acınızda darpe yüzünden kas ezilmesindendir. Korkmayın bence 🥰
bademli_puding Dila5 korkma canım allahın izniyle bi sıkıntı olmaz bebişlerimiz rahim içinde suda çok korunaklı o su onlara hava yastığı gibi 🥰 ama sen yinede gözlemle bakalım bi değişiklik hissedersen acile git
Zorrrannelik Bişey olmamıştır krokma Yani kötü psikoleji versin istemem ama depremde enkazdan çıkan nice gebelerimiz var Allah büyük hicbisey olmamıştır stres yapma o daha kötü etkiler