Alifatma_06 Bebeğin saçı çıktığı zaman annenin mide yanması oluyor diye birşey varmı sürekli miden yanıyormu diye sorular alıyorum artık etrafından?
ArvenMom Alifatma_06 bazıları bunu diyo hatta diyen doktorda duydum ama ne kadar doğru bilemem mide yanmam var eğer bebeğim kel doğarsa çok büyük şok yaşarım yani 😂😂😂😂
Esraliiii Alifatma_06 benimde yanardı saçlı doğdu heosi hele 2 numara sacalrindan kafa derisi görünmüyordu kivircikti bir de en az kzıımin sacalri oldu ama midemde çok yanardi
Sulte Alifatma_06 oglusum burda 3 aylik aynen boyle sacli sogdu ama hic mide yanmam olmamisti 😀pozisyondan herhalde suanda 3 yasina girecek kazik gibi saclari var o yumus saclar gitti bakir teli saclae geldi bir o kadar da cok
ArvenMom DeustchBurcu ay ay saçlara sıfata bak insan dokunmaya öpmeye kıyamaz maşallah nazar değmesin 🧿 ❤️🤲🏼
Elif-Turan5036 Sarı yazma al altın tak sarılık olmasin tamamen uydurma. Benimde midem son aylarda aşırı yandı ve kızımın saçı çoktu ama ablamın oğlu kel doğdu bence tamamen doğruluğu olmayabilir.
Eemoom DeustchBurcu anaaaa bu ne böyle ya 😍😍🤤 şimdiki halini çok merak ettim sarı bir civcivmiş maşallah 🧿