3 gün önce bebeğin fazla iri olması nedeniyle hastaneye yatirildim bir gün nstye bağlı kaldım sancım vardı 3 cm de acilmam belki normal gelir diye beklettiler beni ama imza verdim normal doğumun tehlikelerini göze almıyorum sezaryan olmak istiyorum diye tehlikede bebek kilolu diye omuzu falan takılabilir dediler o yani. Neyse gündüz 13.00 da hazırladılar beni ameliyathaneye götürdüler belden iğne oldum hiç acitmiyor normal iğne gibi bile değil daha sonra beni yatırdılar sondami taktılar birşey hissetmiyorsunuz zaten uyuşuk gerçekten dokunmalari falan hissediyorsunuz ama asla ağrı yok ben çok korktum tansiyonum çok düştü titremeye başladım bı sakinleştirici yaptılar rahatladım hafifte uykum geldi bir baktım bebek ağlıyor temizleyip yanıma yatırdılar öptüm kokladım bir saat sürdü benimki daha sonra bı odaya çıkardılar orda ebeler bebeğimi emzirtti dikiş ağrılarında hissetmeye başladım hemen ağrı kesici yaptılar odaya getirip yatağa yatırdılar ağrı oluyor tabi asla dayanilmayacak gibi değil ilk ayağa kalktığımda korkmadım direk karşıya baktım rahatça biraz yürüdüm şuan doğum yapalı tam 24 saat bile olmuyor ikinci kalkişimda falan biraz nefes kesilmesi oldu ama ağrı olmadı şimdiye kadar 5 defa kalktım yürüdüm ağrılarım da çok hafifledi beni rahatsız etmiyor artık bu günde kalmak istedim yarın da çıkacağım inşallah Allah herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin bir sancida kurtarsın sağlıkla evlatlarımızı kucağınıza almayı nasip etsin 🤍🤍