nohutunannesi Merhaba hanımlar Istanbul Avrupa yakasında hangi hastaneleri tercih ediyorsunuz? Fiyat ve Dr bilgisi paylaşabilir misiniz? Sevgiler ❤
Esrabayrakdar nohutunannesi beylikdüzü kolana gidyorum yıl başından önce 85di şuan nekadar tam bilmiorum
Semirayldrm1 nohutunannesi Bağcılar medilife gidiyorum çok da memnunum temiz ve ilgili bi hastane muayene ücreti 40 lira
DilekAlkanat Semirayldrm1 40tl mi bende beylikduzu medilife gidiyorum yeni yildan once 95tl idi ocak 15 inde randevm var zam geldimi bakicam
ZeynepKara nohutunannesi medicalpark gaziosmanpaşa nalan karacaoğluna gidiyorum çokta memnunum yılbaşından önce 115 liraydı Şuan aynı mı bilmiyorum
Bnagihan Gop özel kadın sağlığı polıkliniği ahmet Vehbi koca cok ama cok memnunun. Muayene ücreti 80.00 tl. Cok tatlıs bir adam. Cok ilgili. Gerçekten işini cok profesyonel yapıyor.
Nilada anneyimben12 canım ben özel gazi hastanesinden randevu aldım perşembe günü gidicem inşallah fiyatı 150 tl dediler sanada yakın zaten 😊
BurcuOmurcaDogan nohutunannesi avicenna esenler hastanesi ayten aygün hanima gidiyorum cok ilgili bir doktor ben sormadan herseye bakip soyluyor memnunum 70 tl muayene ucreti
haziranannesi BurcuOmurcaDogan doktor gercekten sans ısı ya. Ustune para verseler o pıs aytene gıtmem asla Allaha havale ettım onu
Mekanikcianne Özel Bahat hastanesi Aysel hanım Mustafa bey Hamza bey ve Can bey var ben Can bey e gidiyorum 55-65 arası ücretler
Ozlemr nohutunannesi Maslak Acıbadem hastanesinde 4 farklı doktora gittim hepsi de çok iyi doktorlardı. Prof ve doçent doktor ücretleri 380 ve üstü gibi operatör doktorlar 200 lira muayene ücreti olanlar var.