Muhammedamine Umus 32 haftalığım kesinlikle bir belirtisi yok vücudundaki morluk bezeler dışında . Gebeliğin kaçıncı haftasındasın ?
Tugcessnyksk Umus bendede ilk basladıgım bi kaç gün olmuştu tansiyonum düşüyormuş meğer muhtemelen sizinle öyledir
Umus Muhammedamine 16.hafta canım genetik testi yeni yaptırdık taşıyıcı çıktım dün başladı doktor 400 luk
Muhammedamine Umus bunun iğneyle alakası yok canım gebeliğin küçük belki buna bağlı olabilir . Yanma oluyor bu yakan bir iğne 7 aydır kullanıyorum ben o yakma olayı geçmiyor . Baş dönme olayını doktorunla görüş kan seviyene b12 ve demir seviyelerine baksın
Hs4523 Umus baş dönmesi iğnenin bi etkisi değildir zira öyle bi yan etkisi yok sadece kan sulandırıcı
Muhammedamine Umus iki günde mi ? Senin ki acaba psikolojik olmasın onlar en kötü seneryalor ayrıca beğin kanamasının belirtisi sadece baş dönmesi olmaz çok şiddetli baş ağrısı kusma idrarda kan bilinç kaybı vs vs . Korkutma kendini
Mrvtt Bir zaman sonra hem bedenen hemde psikolojik olarak alışıyorsun. Nereye vurursan morarır onu bile öğreniyorsun. Hap içmek gibi geliyor. Alışacaksın emin ol. Düşünmemeye çalış.
Tugcessnyksk Umus yani bir iki kez oldu sonrasında bidaha olmadı erken saatte yaptığım için oldugunu düşündüm doktorum kahvaltını iyi yap iğneyi öyle vur dedi sadece. biraz saatinide geciktirince geçti