AsyaveAnnesiii Doğumlarınız gece mi oldu gündüz mü kızlar? Biz üç kardeşiz üçümüzde gece olmuşuz. Sanki hep gece mi doğuyor bu bebekler 😅😅
3kuzuAnnesiyim Biri sabah 11.3 digeri gece 9 neyi isaretlim ki simdi😀 ikiside normal kendiliginden basladi dogum ikiside sabah 7 de basladi ilki erkn digeri uzun surdu .
AsyaveAnnesiii 3kuzuAnnesiyim prensesim_66 Ya ikisi de olabilir tabi ben hangisi çoğunlukta diye merak ettim çevremdekiler hep gece yarısı doğurmuş 🙈😂
3kuzuAnnesiyim AsyaveAnnesiii ama sunu diyebilirim ikiside sabah ben uykudayken ayni sekilde basladi .
prensesim_66 AsyaveAnnesiii benim de ikisinin sancısı da öğleden sonra başladı ama ilk daha uzun sürüyor tabiki ertesi gün sabah doğdu anca ikinci daha çabuk ilerliyo
prensesim_66 AsyaveAnnesiii benim ilk 42 de zorunlu yatisla doğdu canım ikinci tam 40 da kendiliğinden başladı inşallah çok sürmez seninde ama sancilarin başlayınca hastaneye gtmek için acele etme sancini evde çek bol bol yürü hastanede yatiriyolar çok zor oluyo ben ikincide 6 santim açıklığa kadar evde cektim daha kolay geldi
elifcinar27 AsyaveAnnesiii maalesef evet. Zaten doğumumun yarısını hatırlamıyorum. Sürekli ayılıp bayılıyordum.
AsyaveAnnesiii prensesim_66 ya evet annem yanımda o da öyle diyor sancılar sıklaşınca gidelim hastaneye diye ilk diye telaş edip eşim hemen gidelim diyebilir gerçi ama 😅 size suni sancı falan verdiler mi acaba ben suniden korkuyorum ya etki etmezse de sezaryene dönersem bu sefer ikisinin de ağrısını çekersem diye
prensesim_66 AsyaveAnnesiii ilk de doğum baslamadigi için suni sancı vereceklerdi ama sürekli alttan muayene ettikleri için kendi sancim başladı ama çok çektim çok uzun sürdü yatınca sancı çok daha kötü oluyo sancı sıklaşana kadar gitme Rabbim yardımcın olsun ben 3. Ye hamileyim ikinci de daha çok korkuyodum ilkinde çok çektim diye bu da inşallah ikinci doğumum gbi olur
Menkse_kya Akşama doğru saat 6 da sancılarım sıklaştı epey evde çektim saat 10 da gittim hastaneye saat 00:02 de doğdu bakalım ikinci gebeliğim 37+5 haftalık bakalım ne zamana gelecek
prensesim_66 AsyaveAnnesiii 11+5 küçük daha ama benim 9 aylik bile olmayan bir de kızım var karnimdaki davetsiz misafir yani 🤭🤦♀️