Eflinnisa Genoksu aradım 5.500 TL fiyat verdi Eurofins aradım 6.800 TL fiyat verdi İkiside 23 kromozoma bakıyor Hangisi daha iy sonuç verir acaba
Poncikpanda Eflinnisa doktorun tavsiyesiyle eurofins e yaptıracağım ben doktor söyleyince hoc araştırmadım zaten o psikolojide de değilim bize de 6.250 fiyat verdiler
D-ua Eflinnisa bende gecen cuma verdim numune Genoxsa, sonuc bekliyorum. Bana kendi doktorum önerdi. Doktor yönlendirmesi olunca komisyon alıyor doktorlar fiyatlar farklılık gösteriyor hem bölge olarak hemde doktor olarak.
Beybiacar Eflinnisa ben genoksa yaptırdım baya araştırdım mantığıma yatan bu firma oldu ben 6000 bine yaptım 8 günde sonuçlandı
SedaDursun Ben bugün tahlil verdim genoksa gebelerin çoğu genoksla çalışmış biraz araştırdım bu konuda çok tercih edilen bir laboratuvar ama tabi sonuç vs ne zaman çıkar onu bilemiyorum ama ben genoksu tercih ettim
Eflinnisa SedaDursun bende yarın sabah kan verecegim 7 güne cıkıyor dedi sonuç fiyat 5.500 siz ne kadar verdiniz ücret
SedaDursun Eflinnisa ben 7000 verdim istanbulda yaşıyorum hastaneyle olan anlaşmalarına göre de değişiyor olabilir bilemedim
Cansuve Eflinnisa merhaba bu fetal dna test dimi? Ben de aradım 7.300 tl dediler. Acaba siz hangi şehirden aradınız? Ben istanbuldan aradım o yüzden mi pahalı acaba?
D-ua Cansuve Bölge ve sizi yönlendiren doktor varsa onun ismini de alıyorlar ona göre belli oluyormuş fiyatlar. Baya araştırdım bende.
Aslicoco D-ua genoks için çok şikayet okudum eurofinsi tercih ettim oyuzden testler fransadan sonuçlanıyor 7500 tlye yaptırdım gecen hafta sonuc bekliyorum