Minezra Bennomuyum Henüz belli değil ama olursa Muhammed Karan düşünüyorum 🧿 Eşimde maraz ı beğeniyor
Songuleyup Bennomuyum bizde Eren Mert koyucaz Allah nasip ederse ben eren istemistim esimde mert istedi ikisinide koymaya karar verdik.😌
Mervehanm Ntls Bende Yiğit Ali düşünüyorum veya Yiğit Aras bunu düşünmeden Yağız ismi düşünüyodum yanına isim yakıştıramadım Yağızalp ismini gördüm beğendim bide Kerimşah ismini beğeniyorum ama bu sene herkeste Kerem ve Kerim var büyük ihtimalle Yiğit Ali de karar kılarım heralde ☺️🥰
Pannesi Biz iki gün önce öğrendik kızımız olacak daha isim düşünmedik ama erkek uraz Mete düşünebilirsiniz yeğenimin adı çok beğeniyorum 🥰
Prenses_annesi3 Gln0110 Allah bağışlasın sağlıkla gelsin insallah iki yıldır erkek bebeğimiz olursa Talha koyacaz diyorduk eşimle ama daha nasip olmadı cinsiyeti kız üçüncü kızımız olacak ❤️🌸🎈
Gln0110 Prenses_annesi3 Rabbim hayırla nasip etsin eğer 4ü düşünüyorsanız. Normalde Hâlid Talha düşünüyorduk ama ikisi ağır gelir diye Talha da karar kıldık gibi. Rabbim hayırlı ve sağlıklı eylesin evlatlarımızı :)
Nur_1411 Bennomuyum Biz eşimle sevgiliyken kız olursa ela erkek olursa mirza diyorduk ilk gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık ve erkek olduğunu öğrendik gömülmeden önce babası ismini kulağına söyledi muhammed mirza koyduk Şimdi ikinciye bir oğluş geliyor nasipse atlas efe koyucaz🤲🏻👼🏻
mathildays1 mustafa (kayınbabamın adı) alp düşünüyoruz kendim tek karar verseydim akgün gökalp düşünebilirdim 🙈 ya da kağan, asil, taner, akın olabilir♥️