Eemoom _crazyangel doktor elinde cihazla tecrübesiyle görüp bilip tahmin edemediyse buradakiler ne bilsin 😂 %50 ihtimal var işte ya erkek ya kız. Herkes sallayacak 😂
nazile _crazyangel canim fotografi nasil koydun bende ultrason fotografi koymak istiyorum cinsiyet merak ediyorumda rica etsem tarif edermisin
Zeynepozcan _crazyangel bence en erken 14. Haftada öğrenirsin ben devlette 14+1de öğrendim erkek, önceki haftalarda hiçbir doktor söylemedi halbuki erkek daha erken belli etmesine rağmen
Zeynepozcan _crazyangel kız anaaa maşallaaahhh tü tü tü 🧿 🧿 profildeki sen isen eğer asla inanmam 4 çocuğun olduğuna maşallah kız
_crazyangel _crazyangel allah razı olsun canım benim rabbim gönlüne göre versin benimkide merak işte valla biliyorum daha çok küçük ama bazı anneler nub tan felan tahmin ediyorlar bende bi umut 😀belki bilirler diye paylaştım
Orkidecicegim Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün. Aklı fikri yerinde. Anasına babasına vatanına abilerine saygılı sevgili. Hak yolundan iman yolundan ayrılmayan bi kız evladın olur inşallah
Orkidecicegim Bende 7 haftalık hamileyim 2 kız evladım var gönlüm ister birde erkek olsun ama Rabbimden gelene razıyız. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah şu mübarek günlerde ☺
_crazyangel Eemoom canım cinsiyeti öğrenince bul beni demiştin nasıl salladıysan tuttu bugün gittim doktora 12haftalık çıkıntıyı gördü erkek