gunessada-123 Soniii Hep kız olsun istedik kızımız olacak doğmasına çok az bi süre kaldı ortada isim yok 🙃😏
Soniii gunessada-123 bizde de var birkaç isim ama karar veremiyoruz bir türlü şimdi koyulan isimler de çok fazla var insanın kafası karışıyor karar vermekte zorlanıyor insan 🙈 kaçıncı haftadasınız
Esengll Bende: Doga Masal Mila Ada Esila Eliz Arya Bunun gibi isimler arasinda dusunup duruyordum sonunda MİLA isminde krar kildik😂
Mire baslnhan bende ada isminden çok hoşlanıyorum hatta 2 aydır kızımı ada diye seviyorum ama unisex isim olduğunu öğrenince biraz soğudum
Soniii Ruhsar35 🤣evet ya bazılarının rüyasına giriyor ne güzel isim derdi yok bide çok mucizevi değil mi 😍
Ysmn_Mom Soniii benim rüyama girdi ama hiç aklımda olan bi isim değildi bir de acaba çok isim araştırıyorum bilinçaltıma mı girdi rüya mıydı hayal mıydı diye ayırt edemıyorum 😂
Nagihannn789 Belinay Nazlıhan Mira Elizan Güneş Ceylin Kamelya Melek Aylin Ayla Larisa Almira Ayperi Gözde Gülsima Yıldız
Soniii Ruhsar35 22+1 şuan canım bizde Zeynep ela düşünüyoruz biryandan da hilal mi olsa yoksa sadece ela yada sadece Zeynep mi olsa 😂 öyle kararsızız işte sen kaç haftalıksın