Semrabuyuk selinsmother sanmıyorum demezler duruma göre hareket ediyorlar cidden çok ilgililer doktorunuz kimdi
Semrabuyuk selinsmother anladım bende Ece hanıma gidiyorum aşırı ilgili bi doktor inşallah doğuma da o nasip olur
designermoms selinsmother merhaba sordum şimdilik bize böyle bir haber gelmedi dedi kız Fiyatlarımız zaten güncel dedi
designermoms selinsmother iyiydim çok şükür bayıldım kustum diyenler nedne öyle dedi anlayamadım😂 tadı çilekli gazoz gibiydi güzeldi içtim sadeve biraz açlıktan sanırım başım döndü bir de 3 kez kan verince halsizleştim ama güzel geçti. Sonuçlarım temiz çıktı çok şükür hepsi sınırın altında dedi doktorum şeker hastalığına duyarlılığın yok dedi bunu da atlatmış oldum😂
selinsmother designermoms ben normalde de bulantılı kusmalı geçirdiğim için içince midem bulandı ama kusmadan durabildim 😂 iyi sevindim çıkmamasına bir sonraki muayenen ne zaman
designermoms selinsmother bayramdan sonra 31. Haftanda gel dedi doktorum😂 31de muayene edelim bakalım dedi ona göre 32 için izin kağıdı alacağız duruma göre
Rubyyigit Ben medilife’a gidiyorum ve fiyatları ortalama ama tabi yine de doktoruna göre değişiyor… Ebeleri çok iyi medilife’ın ve bir çok tanıdığım orada doğum yaptı, düşünebilirsiniz🌸