Ceylan48 Hamileliğimdeyim. 20. Haftadayim ve 5 kilo aldım çok hızlı gidiyor gibi hissediyorum sizce nasıl? Sizde durumlar nedir?
ArvenMom Ceylan48 23 haftaya kadar kilo almadım sonrasında aldım daha da tartıya çıkmam rakamlar resmen dalga geçiyo bende bunu kabul etmiyorum doğuma girmeden before after yaparım ya artık 😂😂😂😂
AsyaveAnnesiii Ceylan48 43 ile kalmıştım 38.haftadayım 55 oldum 12 kilo aldım son iki haftadır artık ben almıyorum bebiş alıyor 😅
Ceylan48 selinsmother önceki gebeliğimde bende toplam 10.5 kilo almıştım. Bu çok hızlı gidiyor ve bence ben aşırı da yemiyorum. Sizinki iyi gidiyor gibi bence gerçi doktorunuz daha iyi bilir de.
selinsmother Ceylan48 ne güzel ilk gebeliğinizde azıcık almışsınız 😀 doktor bana 5 kilo daha alabileceğimi söyledi 55 kilo ile başladım 14 kilo almak normalmiş
ZmrtDilaa 50 ile kaldım 72 doğuma girdim sonra verdim 55 kiloya düştüm kızım 2600 doğdu ben almışım hep
civcivin_annesi Ceylan48 bence iyi almişsiniz fazla değil. Ben 9haftalik hamileyim şimdiden kilo almaya başladim fazla da bir şey yemiyorum aslında😐napsam kilom sabit kalir en azindan ilk aylar almasam iyi olurdu😔
sezgii Ceylan48 bende 20. haftamda beş kilo almıştım şuan 32 hafta toplam 10 kg zaten en çok 2. trimesterde kilo alınıyo normal bence
Ayshe19 Ceylan48 ben 11 haftadayım ve 3 kilo vermişim zaten zayıftım 50 kiloydum şimdi 47 oldum daha zayıflarım diye korkuyorum 😩acaba kilo alabilecekmiyim karnım hiç yok dümdüz 🥲
Minikmucizemmm26 Ceylan48 ben evde hiç takip etmiyordum doktorum da takip etmiyordu saglik ocağın da kontrolde 20. Hafta da +11 kiloyu görünce dedim noluyo daha bub son ayları var kendine gel deyip dikkat etmeye başladım. İnsAllah becerebilirim en azından bı daha ki kontrole kadar sabit tutmak istiyorum kilomu
Semrabuyuk 19 haftalık gebeyim 2 hafta önceki kontrolümde 5 kilo almıştım ama şuan iştahım biraz daha açıldı sanki baya kilo alıcak gibiyim korkuyorum 😅
Elvanmirza 29 haftadaym 4 kilo aldım 😅mide bulantılarım halen devam ediyor iştahlı şekilde yiyorum ama sonra geriye çıkartıyorum😞çok şükür bebeğin gelisiminde sıkıntı yok Dr 1 buçuk hafta önden gittiğini soyledi
AsyaveAnnesiii Gln0110 son haftalarımda olduğum için artık her hafta gidiyorum kontrole doktora her gittiğimde tartılıyorum hep 55 çıkıyorum daha sonra ultrasonda doktor bakarken bebeği söylüyor o kilo almış oluyor ben aynı nasıl oluyor bilmiyorum bende yediğim artık ona yarıyor sadece🤷🏼♀️