Fik Kızlar 16+1 haftalığım da detaylı ultrason için özellerde kaç gün önceden randevu almak gerekiyor bir kişi 4 hafta önceden almışta soru işaretleri oluştu aklımda 🤔 20 -24 arası yaptır dedi doktor bana
twofruits Fik özelde yapacaksanız arayın şimdiden haftanıza uyumlu zamanda gün verirler zaten her ihtimale karşı diye kendimi garantiye almak için bende bir ay önceden almıştım randevuyu
Anonim3447 Fik 23 haftadan sonra yapılmıyor Medicana Beylikdüzünde 2 hafta önceden randevu aldım haftaya gidecem inşallah
Gamzer Fik Ben birgun önce arayıp randevu almıştım. Devlette 4 hafta önceden randevu almak gerekiyordur bence, yoğunluktan dolayı.🙂
ArvenMom Fik 1 hafta sonrasına ramdevu verdiler özelden istediğimiz güne olmuyo pek doluyo oluyo 19+6 da yaptırmıştım 🥰
Koalammm Fik hangi gunlerde yaptracgni söylemiş şimdiden sıra.al dolabiliyor benimde Nisan’da geçen hafta aldım randevuyu
twofruits Fik ultrasonu çektirip kontrolleri yaptıktan sonra ödemeyi yaptık Eskişehir de Turgay Şener e gittim bir hemşiresi birde kendisi vardı zaten
Havvaca Fik 18 haftamda rutin kontrolde Dr um randevunu alabilirsin dedi aldık 22+1 olduğum güne sıra vardı 1 ay önceden aramak mantıklı erken tarih varsa bile siz ileri tarihli ararsınız ✨
Rabia04_09 Fik benim gittiğim hastanede 1 hafta sonraya hemen veriyorlardı tabii yoğunluğa bağlı bi durumda siz arayıp şimdiden sorun onlar zaten duruma göre sizi yönlendirir