Alyel Samurayy randevu ile gidiyorum sabah tam onda MHRS den randevu buluyorum ama hızlı olun çabuk bitiyor randevusuz gitmedim
Samurayy Anonim3447 geçen senede hamileydim randevusuz sabah 9 da falan gidilirse sora veriyorlardı belki bu sene vermezler boşuna gitmeyeyim
diillosss Randevusuz sadece bir kere muayene olabilme hakkınız var onada sabah 6.30 7 arası giderseniz yakalayabiliyorsunuz sizin gibi giden cok insan oluyor en gec 7.30 da sabah randevusuz bakılma hakkı doluyor sonra öğlenden sonra 12.30 kalıyorsunuz
diillosss Zaten 36 haftadan sonra da randevusuz bakılma hakkınız başlıyor her hafta muayene olabiliyorsunuz randevusuz
diillosss Bir de randevuyu düşürebilmek için aksam 9.30 ve 10 arası sürekli yenileyip bakın ben öyle yapıyordum ve sürekli de randevu düşüyordu hatırlatma da yapabilirsiniz
diillosss Anonim3447 tüm hastanelerde öylemi bilmiyorum canım cam şakura için böyle oraya gittigim için biliyorum
Alyel Anonim3447 11haftalik şimdilik iyi gidiyor ama ikili testi yaptırıp daha sonra Avcılar hospitaldeki doktoruma devam edicem. yanlız daha önceki iki dogumumda sürekli devlette yaptırdım tahlillerimi yine devlette yaptiricam. Cam sakhurada güzel gidenler memnun ama aynı doktoru devamlı göremezsiniz dogumdada öyle