irembasoglu37 Hilalina ben de bir çok kez isim değişikliği yaptım 😂 Akif efe koyacaktık Sonra Yiğit Arif dedim sonra Akif Berk dedim en sonda Ahlas Berk dedim kaldı 😂
Ozgeguney Hilalina ben Pars ismini koyacağım oğluma 💙 klasik ama Koray ismi de çok hoşuma gidiyor bu ara ☺️
Hilalina twofruits benim de hoşuma gidiyor Yağız ismi de işte kesin bu olsun diyemiyoruz eşim daha çok zaman var buluruz diyor bende şimdiden belirlemek istiyorum
twofruits Hilalina 25. Haftadayım bende deniz ismini çok seviyorum kızım olsa kesin koyardım ama erkekte kararsız kaldım
Semrabuyuk Benimde aklımda EGEMEN var ama kimisi çok beğeniyo kimisi ağır bir isim diyo o yüzden kararsızız sizce nasıl
Hilalina Semrabuyuk Egemen ismi de güzel 5 buçuk yasinda ki kızım da Egemen olsun diyordu bir ara 🥰 bence ağır bir isim değil
Semrabuyuk Hilalina Bencede değil ya hem pek bilinmeyen isim Hemde bildiğim kadarıyla kuranı Kerim’de geçen bi isim anlamı da güzel
Hilalina twofruits benimde kızımın adı Toprak eşim erkeğe deniz İsmini yakıştırıyorum diyor rüzgar ve ayaz ismi de hoşuma gidiyor
Burcum Hilalina Bir oğlum var ismi Kıvanç eğer 2. De erkek olursa Can koymak istiyorum adını. Büyüğün ismini eşim önermişti, bu hamileliğimde de ben isim seçiyorum☺️
Seval2468 Hilalina ilk oğlum Bartu ben koymuştum. Şimdi ise Baray olacak kısmetse babamız öyle istiyor
twofruits Hilalina rüzgar ımız var tam rüzgar gibi yerinde durmuyor 😂 bakalım sağlıkla gelsinler de isim boncuk illaki bulunur
G_Ulzeki Hilalina iki oğlum var Biri Kağan İkincisi Timur 3de oğlan olursa Beybarıs koymayı düşünüyorum