gzdyrdkl71 Merhaba canlar calistigim is kaynakli sinir stres hergun hat safhada cok geriliyorum.bazen elim ayagim titriyo sinirden isim geregi bu durumun bebegime bir zarari olurmu? 9+2
ilgihazaal gzdyrdkl71 evet cnm stresten uzak dur ben de ogretmenim bir suru ogrenci illaki sinirleniyorum ama kotu etkilendim o yuzden takma çocuğun için
Agg0207 gzdyrdkl71 canım calismiyorum ama benide sinir eden çok insan var hamileyken hiç iyi değil sinir olmak ama ben sakinde kalamiyorum
Derya0-7 gzdyrdkl71 34+5 olduk ve başından beri iş stresi yüzünden kafayı yiyorum. Elimde değil çok takıyorum. Bebeğim de gergin sinirli olucak diye çok korkuyorum
Bade0022 gzdyrdkl71 yapma canım bak ben sırf o sinir stresten erken doğum riskim var başındasın daha ben kendimi çok yıprattım sen yapma
babymom_8 gzdyrdkl71 Bebeğe sizden stres hormonu algılanıyor canım bir de stresli olduğum ortamda bebeğin kilo alması daha yavaş ve haftasını yakalayamadı sakin ve mutlu olduğum zamanda gayet iyi gelişti defalarca tecrübe ettim 38 haftalığım sana tek tavsiyem bu canım lütfen dikkat et
Erayldz Benimde işim çok stresli ve yoğun bir işti 10. Haftamda bırakmak zorunda kaldım kese etrafında kanama başlamıştı