Bebekanne__ Merhaba kızlar pazar akşam beta 66 idi sali günü 178 oldu ama kese gözükmedi 10 gün sonra tekrar çağırdı kese 10 gün sonra belli olur mu nasıl olacak çok tuhaf hissediyorum kendimi🥲
Hzzz Bebekanne__ öncelikte tebrik ederim canım beta değerin yukseldikce kese gorinur hale gelecek.Son adet tarihinin ilk gununden itibaren hesapla haftanı bul 5.6 haftanda görürsün insallah keseyi
Bebekanne__ Hzzz adete göre 45 gün oldu 6 hafta desek şuan hala yok adete göre uymuyor benim galiba anlamadım yani geç döllenme olabilir betaya göre 3 4 haftalik adete göre 6 denk geliyor
Hzzz Bebekanne__ Bebekanne__ benimde kese gozukmemisti ilk kontrolumde 5+2 de minik nokta gordu bu kesen desi doktor 1 hafta sonra gittigimde buyumus gordum keseyi o yüzden icini ferah tut gorunceksin allahin izniyle
Bebekanne__ Hzzz ya ilk hamileligim çok tuhaf tedirgin korku dolu hissediyorum kendimi bide çalışıyorum şuan napcam hiç bilmiyorum kafam çok karışık Allah kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🥹
Hzzz Bebekanne__ evet o hisler hep oluyor canım bende çalışiyorum is yerinde temkinli temkinli davraniyorum falan..Amin insallah saglikla kucagina al
Bebekanne__ Hzzz Hzzz inşallah ikimizde sağlıcakla alırız siz atlattiniz mi dusuk tehlikesini en çok korkum o daha çok yeni ve çalışıyoruz daha bi etkliyor beni 10 saat çalışıyorum bide
Hzzz Bebekanne__ malesef atlatmadım henüz progestan fitile devam ediyorum.Bende 10 saat çalışıyorum.Yani dinlenebildiğim kadar evde dinleniyorum ama bakalım nasıl olucak.4.ayı atlatsam biraz daha rahat edicem ama bana günler gecmiyor gibi geliyor
Alev96 Bnde 10 Mart’ta öğrendim hamile olduğumu o gün beta 100 du 14 Mart’ta gttm 729 şu 21 Mart’ta gttm 2458 olmuş hala çocuk gözükmez çok küçük diyerek beni yolladilar ne kadarlik olduğunu bile demediler
Bebekanne__ Alev96 benim 19 unda 66 ile öğrendim 22 sinde gittim 178 oldu şimdi ayın 4 ünde gitcem 10 gun sonra belli olacak dedi
Alev96 Bebekanne__ ben Ankaradayim hastaneyi de anlamıyorum geçen hafta gittiğim doktor yoktu ürün asistanları koymuşlar moralim bozuldu küçük gözükmez diyip yolladılar bende bayramdan sonra gidicem o zamana kadar büyür herhalde de bakarlar geçen hafta ultrasonda görememisti doktor