Betisahin E nabızda kan testi sonuçlarım çıktı ama beta hcg değerini göremiyorum, sizlerde gözüktümü nereden baktınız
hunilimom Betisahin benim erteis gün akşam düştu e nabiza ben de sağlık ocağının kendi sitesi var ordan baktım e nabiza bazen düşüyor bazen dusmuyor
Betisahin myangelson bakıldı da gözükmüyor anlamadım, dün sağlık ocağı hemşirem sonucu mesaj atacağım demişti, onu da anlamadım neden öyle yapılıyor
Eyaa Betisahin bende sağlık ocağında yaptırmıştım enabızıma düşmedi gidip kendim aldım sonuçları sağlık ocağından
Ozlm_31 Betisahin sağlık ocağında tahliller e nabiza düşmüyor labavatuardan kod almanız gerekiyor öğrenmek için yani ben öyle yapıyorum
glnrmom Betisahin ben de beta baktırmıştım diğer tahliller ertesi gün çıkmıştı beta iki gün sonra çıkmıştı 🤷🏼♀️
Neslihanelif Betisahin bende sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum takipte kalayım inşallah güzel haberler alirsiniz
Semrat Betisahin genelde tam kan tahlilleri daha erken çıkıyor ama beta hormon olduğu için hormon testleri daha geç çıkıyor ondan olabilir benim öyle olmuştu sağlık ocagnda yaptırdım diğer kan tahlilleri cikmsti beta daha geç gözüktü
Yagmure Betisahin bir buçuk yıl aile hekimliğinde çalıştım oraların laboratuvar sistemi e nabızla direk bağdaşmıyor o yüzden sonuçlar epey gecikebiliyor. Şuanki için iş işten geçmiş ama sonraki dönemlerde tahlil yaptırırsan laboratuvar kodunu isteyebilirsin oraya test sonucu onaylanınca hemen düşüyor.