Ebrufarid aslında hastane çok itibaren ailem orda oturuyor ben Pendik’te ben Sultanbeyli devlete gidiyorum hep oradaki doktorum burda birşeyler olursa seni daha iyi hastaneye sevk ederiz diye bende annemler orda oturduğu için Ümraniye devleti tercih ettim bir kere gittim geçen sadece doktor sesi burda muayene olmadan Doğum için gelseniz birşey olmaz ama sizin hakkınızda bilgimiz olsa iyi olur dedi ama havalar çok soğuk ve gitmem çok zor oluyor yani doğumum Sultanbeyli devlette olursa olur ama olmazsada Ümraniye devlette olur ama şu konuda için rahat olsun doktorlar duşunda asla erkek yok eller geliyor ama ziyaret saatlerinde zaten ziyaret saatleri öyle az bir süre de değil 3-4saat durduk biz yengemin yanında zaten Doğumdan sonra eşiniz değilde bilgili gece uykuya dalarsınız sizin yanınızda dayanacak biri olması daha iyi yengemin doğumunda annem kaldı yanında abimde arabada yattı gerektikçe ondan gereken şeyleri istediler en fazla 2kişilik odalar hastane tertemiz odaların içindeki tuvaletler fena değil yani ne kadar iyi olabilirse ama doğumhaneler falan gayet temiz güvenlikler bile bayan o kattakiler hem lohusa servisi hem doğumhane servisi bir kere gittim muayeneye birkere de dediğim gibi yengem orda yeni Doğum yaptı 3hafta önce o şekilde gördüm bir sürü doktor hemşire ebe var benim. Tek şüphem orda muayeneye gittiğimde doktorları fark ettim cidden her doktor da her hemşirede her ebede iyi olmuyor çünkü baya kişi var inşeAllah iyi insanlara denk geliriz bizlerde Doğum sırasında sabırlı oluruz güzel olsun doğumlarımız ama şüphen olmasın ben doğumumu gerçekleştiririm iyi kötü herşeyi yazıyımda gitmek isteyenlerim bilgisi olsun kendimden anlıyorum sizi 🤗 çok yazdım kusura bakmayın 🙈