Kızlar hayırlı geceler yavrumla beraber yazıyoruz size ☺️ 37+6′da sabah 07.30′da uyandım lavaboya gittim kanamam vardı nişanım geldi hemen peşine suyum geliyordu azar azar ama hiç ağrım sancım yoktu. Tecrübesiz olunca doğuracağım ihtimalini düşünmeden evden doğum çantamı bile almadan çıktık ☺️ hastaneye geldim doktorum nst’ye bağladı ve suyun geliyor doğum başlayacak öğlene kadar sancıların yeterli seviyeye gelmezse suni sancı vereceğiz dedi tamam dedim, hemen eşimi eve yolladım çantaları almaya. Eşim gittikten 10 dk sonra nst’de kalp atışları 80′lere düştü ve giderek düşmeye başladı toparlamalı bir türlü, hemşireler başıma toplandılar ve ebe vajinadan iki parmağını sokarak beni acil bir şekilde ameliyathaneye aldılar. Sabah poğaça yemiştim, yine en hızlısından genel anestezi verdiler, bebeğimin kalp atışları düşüyordu ve hiç düzenli değildi. Uyandığımda karnımda aşırı bir acı ve ağrı vardı odamdaydım bebeğimi verdiler hemen 😍 şimdi de uyanık tutup emzirmeye çalışıyoruz, göğüs ucum hiç yok :( göğüs ucumun olmadığının farkındaydım ama bir müdahalede bulunmamıştım hemşireler keşke çıkartmak için önceden biraz uğraşsaydın hiç uç yok dediler. Eczaneden göğüs ucu çıkartıcı alıp geldi eşim onunla çıkartmaya çalışıyorum ama çok zor oluyor, bebek almıyor bi yandan silikon göğüs ucu takıyorum onu emiyor biraz ama güçlü ememediği için süt gelmiyor:( bana ve bebeğime dua edin nolur ❤️