DeustchBurcu annesininkuzudu-1 limon yiyenin çocuğu da sarı oluyormuş hatta ekşi ekşi de kokuyormuş😂 yapmayın arkadaşlar yıl olmuş 2023
Sahradmla Deletedmom_106 kaynanamda her hamileliğimi öğrendiğinde salatalık gördüm rüyamda diyor 😂 salatalık erkek demek ama 2 kızım var 😂 yine bunu da yeni öğrendiği zmn diyo rüyamda salatalık gördüm bende lütfen anne sen salatalık görme dedim 😂
Sahradmla Deletedmom_106 şaka Maka kızım daha 1 saat önce ağlama krizine girdi niye ağlıyorsun diyorum benm erkek kardeşim olsun diyor sen bana kız kardeşte olabilir dedin diyo 😂
Deletedmom_106 Sahradmla bacım hayırlısını iste . Evlat evlattır . Bugünden beri bu konuyu konuşuyorum 🥹
Sahradmla DeustchBurcu bence erkek istemek kötü bsy değil 2 kızım var oğlum olsun istiyorum ama nasip Rabbim neyi uygun görmüşse o tabiki 😂 ama 2 oğlum olsaydı bu sefer de kızım olsun isterdim ahh memnuniyetsiz insanlarız napalim 😂 Rabbime Şükürler olsun dünyalar güzeli 2 kız evlat nasip etmiş herşeyden önce sağlık 🤲🥰♥️
Deletedmom_106 DeustchBurcu ben artık savaşmıyorum bıraktım . Bu çağda bunu konuşmamız bile hoş değil. Evlat evlattır benim kızıma olan sevgimin üstünde bi sevgi de yok duygu da yok. Bin tane de oğlum olsa prensesime sevindiğim kadar sevinirim … sağlıklı hayırlı evlat olsun ömrü güzel uzun olsun tek duam bu
DeustchBurcu Yok yok erkek istemek kötü değil tabii ki insan içinden geçirebilir, bahsettiğim şey dayatma. Erkek olmazsa kürtaj olurum gibi söylemler. Aşırı sinirliyim bugün bunlara, Allah sağlıklı evlat versin demiyor da erkek olmazsa aldırırım diyor😡
Sahradmla DeustchBurcu ayy aldırmak nedir ya tüylerim ürperdi 😔 insan kendi canından olaan parçayı nasıl aldırmak ister kişi o kadar bebek hasretiyle yanan insanlar kaynanam ilk cocugumda kanamam felan vardı hep doğuma kadar oldu düşük tehlikesi felanda vardi eşime bsy olmaz kız bebek ztn düşerse düşsün demişti bı türlü bu lafını unutamıyorum onun 😔
DeustchBurcu Deletedmom_106 ben savaşmayı bırakamıyorum, sorunum bu sanırım. Aynı durumdayız, 9 aylık bir kızım var. 10+5 hamileyim ve cinsiyeti ne olursa evladım o benim, mirasım❤️ Allah sağlıklarını versin 🤲🏻🌸
Deletedmom_106 DeustchBurcu bugün bin tane aynı yorumdan gördüm. Evlat kız diye ucuz görüyorlar bizde kız doğurduk diye ucuz olduk. ( Doğumdan önce ve sonra çok saçma şeyler duydum ) . O postta o kadar sinirlendim ki . Bugün ki kotam doldu. Rabbim layık olana versin kızları 🫧
Sahradmla DeustchBurcu bnm de 4 buçuk yaşında kızım bide 23 aylık kızım var 10+5 haftaliğız bizde ama yanlış anlaşılmasın ben erkek düşkünü değilim gerçekten kızlarımı görseniz Rabb’im özene bözene yaratmış eşimde bende çok seviyoruz Rabbim herkese bu duyguyu tattirsin ♥️