Cananscs Nida39 ilk tekmesini esim elini karnıma koyunca attı genelde eşimi ben bile doğru dürüst görmüyorum işinden dolayı o yüzden bişey diyemiycem
YagizAsyaMom Nida39 bide ters durum babasına pek düşkün 🙄 ama çokta kıskanç bir oğlum var galiba kucağıma ne zaman bir bebek alsam canımı acıtırcasına tekme atıyor 🙆♀️
Zeynozeyyo Nida39 benim oğluş ta daha doğmadan asık babaya işe giderken babasının sesini duyması yeteli hemen tepki işten gelir aynı pazarlarımeşim calısmıyor arkadan sarıldım da babaya vuruyor artık tepkileri daha anlamlı elini koydunda sürekli tekmelio😁
Seyma18 Nida39 37+6 olduk eşim nerdeyse hiç hissedemedi bı elini koysun bı seslensin anında duruyor 😀😀 bakalım doğunca nasıl olacak çok merak ediyorum 😀
Umutyorgun Bugun komsum dualar okudu bana..ama bebegim kipir kipir oldu..22 haftaligim hic bu kadar yogun hissetmemistim..babasi sarki soyleyince kipirdiyo hafiften 😊
Nrcn8920 Nida39 bizimki hemen duruyor elini karnına koyar koymaz ama elinide çekince bol tekme atıp duruyor
Cansuu33 GamzeTopluKk cinsiyeti ne senin canım benim kız çok nazlı MaşaAllah. ))) Bir taraftan çıksa da sevsem diyorum bu sefer de minik tekmelerini özleyeceğim sanki
iremby Nida39 benim kizim once bir duruyor babasi elini koyunca sonra tekrar oynadiginda koyuyorum patir patir devam ediyor 😅
GamzeTopluKk Cansuu33 erkek benim ki :) aynen ya bazen diyorum karnında bir pencere olsa oradan içeriyi gorebilsem napıyor diye bakabilsem keşke :) değişik bir his ya Allah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Cansuu33 GamzeTopluKk Rabbim hayırla sağlıkla kavuştursun yavrularimiza canım aminn kaç gün kaldı geriye. ))