hzl040823 Kızlar 37+2yim acayip belim ağrıyor özellikle sol taraf yürüyüşümü bile bozdu doktora gitmeli miyim?
Bulbulyuvasi hzl040823 normal bel ağrısından daha acılı bir ağrın varsa sol tarafta git bir baksınlar canım
Bushay hzl040823 doktoruma sormuştum neden bu kadar çok ağrı yapıyor adet sancısı gibi 1 aydır bel ağrısı ve Kasık ağrısı çekiyorum doğum yaklaşınca bu ağrılar normal dedi bana
hzl040823 Bulbulyuvasi farklı bi ağrı tutulmuş gibi de çok ağrıyor 3 gün oldu parol içiyorum o rahatlıyor az anlamadım normal mi değil mi herkes ağırlaştın bu ağrı olur diyor
Bulbulyuvasi hzl040823 kimse çektiğin acının farklılığını bilemez sen değişik ağrısı var diyorsan git doktora danışmadan da çok içme ilaç
Bushay hzl040823 magnezyum kullanıyor musun benimde öyle bir sağda bir solda ağrı oluyor bende 37 inci haftamdayım magnezyum içince rahatlıyor yine de değişik bir ağrıysa bir git doktora derim ☺️
hzl040823 Bushay son 3 aydır kullanıyorum perşembe günü kontrolüm var o gün sorucam yürüyüşümü çok bozdu topallıyorum ağrıdan herhalde bu kadarı normal değil🫠
Bushay hzl040823 ben tuvalete oturamıyordum o derece idi magnezyumu içince rahatlatıyordu ama bakalım ayy yaklaştı doğumumuz da 🤭🤭
Bushay hzl040823 o zaman farklı bişey doktora gidince yaz mutlaka merak ettim ağrının sebebini 🤭 inşallah bişey yoktur
hzl040823 Bushay bende kullanıyorum magnezyum benim bacaklarım çok ağrıyordu onu düzeltti de belime fayda etmedi 🫠🫠 19 gün kalmış diyor uygulama çok hızlı geçiyor günler 😅😅 korku stres heyecan hepsi var
hzl040823 Bushay inşallah canım zaten zor bi hamilelik geçiriyorum belimde de sıkıntı olmasın artık😀🥹
Bushay hzl040823 ay sorma canım normal doğum istiyorum ama Şuan ikisinden de korkuyorum ama bi yandan da oğlum nasıl onuda merak ediyorum çok karmaşık duygular hepsi bir arada Allah sağ Salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏽🫶🏼🥰
Bushay hzl040823 benimde öyle hep ağrılı kusma çok olmadı diye sevinmiştim ama hep ağrılı geçti belim kasıklarım hep 😂
hzl040823 Bushay aynı duygulardayız canım amin inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız benimde kızım oluyor😊
hzl040823 Bushay bende ne ararsan var küçük ameliyat bile geçirdim hamilelikte hamilelik fobisi olcak artık bende 😅😂