Ahsen42 birkedibirbebekannesi Ayy sen yarın gıtmıyordun ıstersen ben soylerım yarın gıdecem bebegın adını söylemem gerek bıde doğum tarıhı bıde senın ısmını soruyorlar acıl dıyede bıldırırım pazartesıye yetıstırırler
birkedibirbebekannesi Ahsen42 Yaa Allah razı olsuuun 🥹🥹😘 çok teşekkür ederim, eğer zahnet olmayacaksa sana benim için o kadar makbule geçer ki 🥹 çünkü Eryamanda oturuyorum tee 😕 ben de arar şey yaparım yine telefonla 🥺 yazıyorum şimdi sana hemen 🥲🥲
birkedibirbebekannesi Ahsen42 ya bunu sana hastane mi söyledi?? Yoksa gerçi müneccim değilsin içine doğacak hali yok 🙄 bana kimse niye bişey demedi ya 🥺
Ahsen42 birkedibirbebekannesi kız ben merak ettım odalar nasıl dıye bı bakıyım dedım odalar nasıl dıye 6 kata çıktım orda hemsıreye dedım onlar yonlendırdıler banada kımse demedı kı
birkedibirbebekannesi Ahsen42 ya 33 haftalıkken mi ne bı kere sancım oldu gibi gece o zaman 6. Katta nst çekmişlerdi o zaman görmüştüm odaları, ne biliyim böyle prosedürü olduğunu 😭
Ahsen42 birkedibirbebekannesi bende yenıbatıdayım karşı komşum 🤭 hallederım kız ne olcak sankı yarın gıdecem sen bana yaz ısımlerı 🤭 hallederım yarına
Ahsen42 birkedibirbebekannesi tamam tamam stres olma yarına gıdıp sorarım pazartesıye yetıstırsınler dıye halledılır sıkma canın😻
birkedibirbebekannesi Ahsen42 ayy komşuyuz gerçekten 🥹 hastanede de komşu olucaz baya güzel oldu bu 🤭😅 Allah razı olsun tekrardan, yazdım özelden isimleri 😬😅
birkedibirbebekannesi Ahsen42 inşallah 🥹 zaten pazartesi çat diye doğuramam bence shjdh doğurana kadar getirip assalar kabulüm 😅😂
Ahsen42 birkedibirbebekannesi hepımızden razı olsun canımcım yarına haber edecem sana stres sıkıntı olma 🤭