Yamurer canım benim ilk kızımda 36. Haftada bebek 2 buçuk kiloydu doktor beni tanıyordu bu bebek daha fazla büyürse hiç doğuramazsın şimdi alalım bunu küveze de girmez gayet sağlıklı dedi suni sancı ile yarım saatte kesi dikiş olmadan doğdu ❤️❤️❤️
İkinci hamileliğimde doğuya çıktı tayinim doktor bulamadım hiç beğenmedim yani devlet ilgisiz özel sezeryan meraklısı 37. Haftada 3 kg olmuş suni ile doğum başlasa diyorum doktora 40. a kadar bekle diyor ya tamam da çocuk kilo alır 4 kg bebeği normal doğuramazsın yani sezeryan şart olur normal olsa da makata kadar kesi olur dikiş olur 😟🤯bi türlü derdimi anlatamadım çok dua ettim
1- korunmasız ilişki
2- kaynar su doldurdum kovaya üzerine oturdum buhar açsın diye ( küvet vardı da içine girmedim mi 😀😀😀)
Sonra aman dedim bir işe yaramadı yattım yatamadık bi sancı başladı evin içinde deli dana gibi bir aşağı bir yukarı nasıl sık sık vuruyor eşim uyandı hadi gidelim diyor ben daha neyime güveniyorsam yok gitmem hastaneye suyum patlasın öyle ama nasıl sancım var eşim hadi hadi dedi zorla bindirdi arabaya hastaneye girdik ebe uzan açılman var mı bakayım dedi üstümü soydum suyum patladı 😀😀😀 akıllı bebiş kirletmedi üstümü 😀😀😀 ve suyum patlayınca eşim hemen arabaya gitti Meryem ana otunu suya koydu öyle tembihlemiştim onu 🙃 normal doğum bir buçuk saat sürdü sanırım 3 dikişim var dı
Çok uzun oldu kusura bakma tekrar yaşadım anlatırken
İnş sende bebeğini sağlıkla ve kolaylıkla alırsın kucağına 🌸🌸🌸