Busratatarr Yaklaşık 25. Haftadayım özellikle geceleri yatmaya yakın aşırı sırt ağrım oluyor rahat uyuyamıyorum bir öneriniz var mı?
Mucize18 Busratatarr hic bir onerim yok malesf 30 haftalik olduk aynı dert var eşim eve gelince masaj yaptırıyorum adamı bulursam😊
Zln2152 Busratatarr bende burada bekliyim 🥲 Bizde 26 haftalığız gece sırt ağrısından 3lere kadar uyanığım gün içinde çok fazla iş yapmama rağmen böyle sırt ağrılarım var baya rahatsız etmeye başladı 🥹
hicrann_96 Busratatarr 35 haftalık hamileyim 20li haftalardan bu zamana kadar yasııyprum sırt agrısını son bir haftadır cok siddetli düün gece sabaha kadar ağladım yaarım saat bile uyumadım bu saat oldu gündüz uyuduğum bi saatlik uykuyla duruyorum inşallah bu gece uyurum diye dua ediyorum ğeriianlıgın perişanını yaşıyorum artık dogursamda kurtulsam diyorum cok bunaldım cok
Benma @Busratatarr bende 24 haftalıgin sırt ve kaburga ağrılarım var ama çok değil öneride yok vallahi 😅
Cigerekacankedituyu Şurada bekleyenlerden biri de ben olayım. Ağlatacak kadar acılı ağrılar yaşadığım oluyor. :( masaj sadece o anlık iyi geliyor. Sonra hemen tekrar başlıyor.
Betulaa Tamamen çözümü olmuyor ne yazık ki ama bana sıcak su ile duş almak, sıcak su torbası, ayakta kaldığım süreyi kısaltmak ve hamilelikte sırt ağrısına iyi gelen plates hareketleri yapmak bir nebze olsun rahatlatıyor