Bet1 Faness benim ilk doğumum 34 te sezeryan olmuştu kuveze girmedi şükür. İkinci hamileliğim 38+0 da istiyorum bende eğer gününü beklerse erken doğum riskim var çünkü 🤲🏻 38+0 da doğum yaparsam oğlumla doğum günü aynı oluyor 😂
Faness Bet1 ayyy eğer kendini yormazsan durabilir bence ben yürüdükçe çıkacak gibi oluyor ve sancım geliyor.İnşallah gönlünce olur
hayalperest2310 Faness iyi kilosu canım benim de o haftada öyleydi 39 haftalık oldum bende 3 buçuk olmuş en azından 3 üzeri doğar bebişin yeterli o kilo ona küveze girmez sağlıkla al kucağına insallah 🤲🤲🤲
Bet1 Faness servikal kisaligim var canım fitil kullanıp yatıyorum sancım ve kasılmalarim da var inşallah durur. Sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏻
inciata 36 haftalık ne ciğer gelişitirici oldu ne başka bişey kanamayla alındım doğuma 3180 gr küvöze girmedi 38de çok düşük girme olasılığı korkmayın
Glykra Soruyorumm şuan bana ümit oldunuz pazartesi 38+1 sezaryanım var bebeğim de karnında gelişim geriliği var 2700 çok korkuyorum ya alamazsam diye 🤲🥹 Allahım şu mübarek ay gün hürmetine bende yavrumu alıyım kucağıma evime geliyim sağ Salim bekleyen herkes 🤲
Soruyorumm Glykra benim de son üç hafta gelişmemişti neler yaşadığını inanki biliyorum ama her şey cok güzel olacak kalbimden inanıyorum mutlu git mutlu gir ameliyatına güzel şeylere odaklan