Cengel Sevgili hanımlar. 6+5 haftalık olduk. Ufaktan eksikleri almaya başladım ve hangi deterjanı almam lazım bilmiyorum. Sizler ne aldınız ve hangisinden memnun kaldınız söyler misiniz?
NobleMom Cengel dalan roxy kullandım ilk olarak. Kıyafetlerinde toz toz kalıyordu sabun parçaları bazen erimiyordu tam olarak. Sonra duru doğal granül matik aldım ondan çok memnundum. İkiside güzel aslında ama bu bebeğimde direk duru ile başlayacağım
Sumeyyeyucel Cengel 2 bucuk yıldır green clean kullanıyorum. 5 er litrellik şişelerle alıyorum diğer deterjanlara göre de kovamı baya yoğun olduğu için uzun süre gidiyor.
ezgi-esk Kmelike1408 Temiz içerikli deterjanların çoğu lekeleri çıkarmaz. Ben lekeler icin minoris leke çıkarıcı alıyorum. Çocuğumun kirlenen kıyafetine 2- 3 fıs sıkıp makinaya atıyorum tertemiz çıkıyor. Ayrıca halıya dökülen yağlı salça lekesini bile çıkarıyor. Minoriste temiz içerikli leke çıkarıcı.
cokkasmabeabi Kmelike1408 genel olarak çıkartır ama 6 ay sonrası için bişey diyemiyorum hatırlamıyorum çünkü
Kmelike1408 cokkasmabeabi evet 6 ay sonrasi yemek lekesi. Fln. Oluyo oyuzden bi sorayim. Dedim. Tesekkurler