Haticezk minikkurabiyelerinannesi tül perde yıka kokuyu en çok onlar hapsediyor bence ya ben tül perde yıkayınca ev bir hafta mis gibi kokuyor belki işe yarar hemde basit bir çözüm😅
elaymoms minikkurabiyelerinannesi perdelerine sinmiş olabilir mi bence perdelerini yıka . Bu arada balıktan nefret ederim evime de asla sokmam.🤢
minikkurabiyelerinannesi elaymoms 2,5 senedir evliyim ilk defa evimde balık pişti asla izin vermiyordum eşim dün benden habersiz almış bende kıyamadım yoksa bende nefret ediyorum kokusundan 😏
Armess_loya minikkurabiyelerinannesi neyi canım 🤔 gifi mi eğer gfi soruyorsan klavyeden gif tuşundan, bağdaşımları ben yazıyorum çıkıyor😬🤷🏼♀️
G_Ulzeki minikkurabiyelerinannesi bir tencereye Su koyun icinede Yumşatıci koyun 20dakka kaynatın geçer
1996snl minikkurabiyelerinannesi evde başık yaparsan 3gün gitmez ki kokusu sürekli aç kapıları havalandır ve de şey yap yumoşa su ekle ocak da kaynat ama çok değil zarar verir zehirler yani kaynadığında kapat maske tak sende odaları şöyle bi gezdir oda hafifleteblr
minikkurabiyelerinannesi 1996snl Maalesrf kaldı resmen 😂 misafirlerim geldi balık mınyaptun dediler 😂😂😂
busragil minikkurabiyelerinannesi rica ederim umarim sizde de işe yarar, biraz ne bulduysam koydum iksiri gibi bir şey oluyor ama işe yarıyor 😁
1996snl minikkurabiyelerinannesi kalır canım naparsan yap o koku 3gün geçmez yumoş hafifletir sadece balkonun varsa küçük tüpte balkonda yap evde balık yapmam ben yada misafir gelmeyeceği zaman yap😂
minikkurabiyelerinannesi 1996snl bende balık yapmam normalde ama eşim bedense almış bir seferlik kıyamadım yap neyse dedim pişman oldum:( neyse bakalım bekleyeceğim geçer inşallah sürekli camları komple açıp havalandırıyorum yumuşatıcı kahnattim başka şeyler denedim falan
Mutlulukkk minikkurabiyelerinannesi perdelerinize sinmistir belki. Normalde benm ertesi gun giderdi kokusu ama gecenlerde 3 gun gecmedi mubarek 🙄 cam acip cereyan yaptirin anca oyle gider diye dusunuyorum ve yumusatici flaann kaynatin. Aaa hatta evinizde tütsü vs varsa onuda yakabilirsiniz 👍🏻
1996snl minikkurabiyelerinannesi geçer ya güzle bi temizlik yap dip bucak tekrar mutfak dolaplarını güzel kokulu ilaçlar la sil hayta mutfakta çamaşır suyu fazla kullan daha çabuk gider
gozkarag minikkurabiyelerinannesi camlarını açıp tütsü yak canım evde varsa yada adaçayı mum falan yak çekecektir