twofruits Zeynepgrgvs hamile kaldığım kiloya düştüm 16 kilo verdim ama emziriyorum süt yapsın diye düzenli olarak tahin helvası yedim tatlı yarıyor bana 5 kilo geri almıştım 🤣
Kiraz53 Zeynepgrgvs doğuma 86.6 ile gittim doğumdan 1 veya 2 hafta sonra 71 kiloydum bebeğim ek gıdaya geçene kadar hep 71 sabitdim
Esayser Zeynepgrgvs 8.5 kilo almıştım sezaryen doğum yaptım hastanede 2 gün sıvı beslenip eve geçtiğimde eski kiloma döndüm
twofruits Zeynepgrgvs doğumdan sonra süt olsun diye yedirmelerine izin vermeyin bol su tüketin taze yeşillik yiyin beslenmenize dikkat edin zaten ister istemez gidiyor
Sinemm35 Zeynepgrgvs hiçbir diyet vs yapmadım 20 günlükken 10 kilo verdim 1 ay sonra normal hamilelik öncesi kiloma döndüm sütun artsın diye sakın hamur işi vs boş kalorili şeyler yeme geri dönüşü olmayan kilolar alirsin
Kubrabsyg45 Zeynepgrgvs 1 ay olmadı daha ama 54 ile hamile kaldım 64 ile doğuma girdim. Doğumdan çıkınca 59du 13 gün sonra 55 e düştüm.
Mommy61 Burnumageliyoduslkmsn evet persembe sabah bebişle bedenleri ayırıyoruz 🫢 teşekkür ederim hepimiz inşalah 🫠