Emineveli Haleirem sagol cnm aldım ben oglumu kucagıma agustosun 28ınde dogdu programı silmeye kıyamıyorum
mujdefem Haleirem 12 de öğrendim ama tabi o zaman kesin değil ama kız gibi demişti suan 37. Haftadayız kız 👼🏻
Ozgenur445 Haleirem canım ben 17. Haftama kadar bekledim heyecanla ve sonunda öğrendim hayırlısıyla oğluşum olacak 💙😊🙏🏻
Ysra_glsm Benimde haftaya Salı günü kontrolüm var 12 + 2 olucaz o zaman inş kendini gösterir çok merak ediyorum
Haleirem Nryseda erkek ise değişmez çok nadir değişir kız derlerse değişme ihtimali çok oluyor gönlünde ki gibi sağlıklı olsun inşallah 🌸
ardengunes Haleirem biz 10. Haftamizda öğrendik 😊 tabi ogluşumun pozisyon çok çok iyiydi 😊 birde usg cihazi çok iyiymiş
Nryseda Haleirem amin inşallah canım. İki kızım var. Burdaki çoğu kişiden duyunca değiştiğini tam emin olamıyorum. Halbuki iki farklı doktor da erkek dedi. Hayırlısı olsun inşallah
Minnakkkk Haleirem 11+5 te kız dedı doktorum ve 39+0 Dayım degısmedı 😍 kız saklar kendını derler ama benım kız Bıraz arsız çıktı hemen açtı orasını burasını 😀😀😀 doktor tecrubesıyle alakalı ve de ultrason kalıtesı