queenmerve Fatmacar-123 tabi canım yok 😅 ne olacak yani 1000 tl 2000 tl daha size işlemiyor demek ki 😅
evrem321 MelisHayal işleyiş o şekilde değil doktor kendini düşünüyor hastane kendini belki bir gün kalacaksın ama ameliyat ortamını kullandığın için malzemeleri kullandığın için bu şekilde doktor hastaneyle görüşün belki indirimde yaparşar dedi
MelisHayal evrem321 öyle de risk doktorda vs sadece otel oluyor hastahane.. yani takipli olup doktor kullanıcak olan saha pahalı bizim daha ucuz olmamız lazım mantıken.. 12 ise gene şükür yani .. galene gideyim bari kimsede ney bilgi yok
Elotyy MelisHayal aaa ozaman iyi Doktor’un varsa süper ben, doktor araştırıyorsun sandım, sevindim ozaman hadi hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin 🥰😘
MelisHayal Elotyy canım amin inşallah hepimize güzel hayırlı doğumlar benim 2. Doğumum olacak inş. Ahmet Mete Ergenoğlu , Egede prof ilkini egede takip etmiştik suan lider centrio da yeri eğer arayışın varsa gözğm kapalı öneririm
Elotyy MelisHayal teşekür ederim şuan var, doktorum, karataş gidiyorım aysel, zabıta, şuan memnunu. 😍😍
MelisHayal Bu arada dışarıdan doktorla galen 11900 haberiniz olsun bugün konuşmaya gittim foto içerisinde , fotosuz paketleri yokmuş .. 400 tl de bebek için işitme testi ücreti alıyorlar.. kan uyuşmszlığı olursa ekstra 1000 tl..
Ayseenurk Elotyy ben katılmıyorum egepolde 2020 de doğurdum doktorum evet dışardandı ama yenidoğan ekibi ebeleri harika çok ilgili ve tecrübeliler. Şuan yine hamileyim 2-3 haftaya doğum yapıcam ve yine egepolü seçtim bu sefer doktorum dışardan değil egepolden.
Ayseenurk Ayrıca egepolde takipliyseniz 14 bin fiyat veriyorlar şuan Ama doktorunuz dışardan ise sadece egepol 12 bin istiyor doktorda artık ne isterse. Benim dışardan doktorum 15 istedi egepol 12 istedi toplam 27 bin oldu. Maddi durumdan dolayı doktor değiştirdim egepolün kendi doktoruna takipliyim şuan
queenmerve Ayseenurk bende önceden başka bir doktora takipliydim dışarıdan sizin gibi şimdi Egepol de Şükran hanıma devam ediyorum. Sizin kim doktorunuz?
Tombikbebek Elotyy 2020 de karatasta doğum yaptım hiç memnun kalmadım. Anestezi doktoru iğneyi 5 6 kere denedi anca yapabildi birde beni azarlayip durdu. Gece nöbetçi hemşire emzirmede yardım etmedi çocuğa biberon dayadı sayesinde meme reddi yaşadım. Tek doktorum ve ebemden memnun kalmıştım. Bir dahada kapısından geçmedim.
Elotyy Tombikbebek umarım bunları onlara, söyledin, yardım, etmesi emzirmek için, destek, vermesi lazım
Elotyy queenmerve ay süren, hanım çok, tatlı, yaa arkadaşim doğum yaptı, sükran, hanımda çok iyi bi doktor
Emra35 queenmerve kaç haftalıksınız acaba şükran hanım kaç haftalıkken cinsiyet tahmini yapıyor bende şükran hanıma gidiyorum 12 haftada gittim çok erken dedi