Masalannnnnesi Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim iki gündür kasık agrım var ama normal olandan farklı sanki sol tarafında bi balon var şişiyor sancıyor bazen nefesimi kesiyor ağrı dün yanlış bi hareket yaptım hamile olduğumu unutup kostum ve sonrasında kanepeye attım kendimi bi anlık unuttum işte bugün de wc de kırmızı lekelenmem oldu ama çok fazla değil ama kasık ağrım devam ediyor korkuyorum ne düşünüyorsunuz 😔
mucizemizibekliyoruzz Masalannnnnesi hemen hastaneye gitmelisiniz. Haftanız çok erken, düşük tehlikesi olabilir
mucizemizibekliyoruzz Masalannnnnesi azı çoğu olmaz lekelenme ve kanamanın. Gelmiş olması endişelenmeniz için yeterlidir
Pinkyy Masalannnnnesi canım hastaneye veya doktoruna gidip kontrol edilirsen daha mantıklı olur,vakit kaybetme içinde rahatlar böylelikle
Masalannnnnesi mucizemizibekliyoruzz daha önce aynı lekelenmem oldu hepsinde de gittim hastaneye kesede yada bebekte bişi çıkmadı progesteron iğnesi yapıldı 4 günde bir ultrasona giriyorum resmen korkudan bi haftadır lekelenmem yoktu üstüne olaydan sonra olunca 😕
mucizemizibekliyoruzz Masalannnnnesi olsun siz yine de gidin. Sürekli kanamanın tekrarlanması normal değildir. Gerekirse bi perinatoloğa görünün.
Lamiya2 Masalannnnnesi canim hemen hastaneye git bende 2 buçuk yıl önce 8 haftalıktım aynı senin gibi çok az lekenme gördüm pembesi ama kalbi durmuştu kürtaj oldum ama inşalah seninki öle değildir cnm
Ozderr Masalannnnnesi bende bugün tatil yapim evde kalayım dedim çok yordum kendimi temzlikle. Su an acayip agrılarım oluyor aralıklarla ama çok kötü oluyorum. Sürekli lavaboya gidiyorum iç çamaşırıma bişey olmuş mu diye 😣
Masalannnnnesi Ozderr ben özellikle kendimi yormamaya dikkat ediyorum işe bile gitmiyorum ama dün böyle bişi oldu işte bence dikkat edin dinlenin yormamaya çalışın kendinizi
Nisanurr Masalannnnnesi kanamaniz var ve hastaneye gitmediniz mi hemen gitmeniz gerek daha hamileliginiz çok yeni kendiniz diyosunuz sancim var ve yanlış hareket yaptım diye beklemeniz bile herşeyi geciktirebilir Allah korusun hemen acilden görünün
Ozderr Masalannnnnesi etmeye calısıyorum da işte insanın bi anlık dalgınlığına geliyor. Canım haber ver doktora gidince inşallah güzel haberlerini alırsın bebişin rabbim esirgesin yavrunu
Lamiya2 Masalannnnnesi inşallah canim 2 buçuk yıl sonra Allah bidaha nasip etti şuna 15 haftalığız şükür allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin