AysUysal imos4343 dün benim de geldi kan felan yoktu dediğiniz gibi sümüksü biseydi ama Nisan geldikten ne kadar zaman sonra doğum oluyor onu düşünüyorum hayrlsi bakalım 🤗
Eceecim imos4343 benim de sanırım az önce öyle bişey oldu 😬 renksizdi. Pembe veya kırmızı olur diye düşünmüştüm. Şeffaf renkte de olabiliyo mu emin olamadım 🙂
YagmurAnnesi imos4343 son hamileliğimde nişan su gelmeden sancılarım başladı. O şekilde doğum yaptım. İlkinde sabah nişan geldi akşam suyum geldi gece de doğum yaptım ☺️
AysUysal YagmurAnnesi oh maşallah 🤗 37+4 oldum nişan bu hafta geldi ama 40haftayi görür muyuz acaba ne sancı ne su var merakla bekliyoruz.. Bu arada Allah sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin bebislerimisi
YagmurAnnesi AysUysal Allahım bir avazda kurtarsın inşallah canım ben 1 hafta önce aldım oğlumu kucağıma 🤲🏻😍 darısı sizlere olsun inşallah 🤲🏻
Kbrtncyk AysUysal benim de 37+2 de nişan geldi 2 gün art arda şimdi 4 gün oldu ses yok yalancı sancılar kasılmalar kasık ağrısı var ama dinlenince geçiyor yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz😅
AysUysal YagmurAnnesi gözünüz aydın olsun canım sağlıklı büyütmeyi nasip etsin rabbim 🤲 darisi bizlere inşallah 🥰
AysUysal Kbrtncyk ayy hadi hayırlısı,bende heycanlandimmm güzel hayırlı haberler al inşallah 🤲🤗 bende cumartesi gtcem muaneye
Yildizsevgi imos4343 sabah nişan geldi hastaneye gidiyordum yoldayken geldi suni sanciyla dogum baslatilacakti gerek kalmadı nişanın hemen ardindan sancilarim başladı akşama doğdu
Kbrtncyk AysUysal 2cm açıklığım varmış 2 hafta daha bekleriz dedi acaba sürer mi o kadar göreceğiz😇 siz de hayırlı haberler alın inşallah 🤗
Dolphin16 imos4343 herkeste farklı oluyor benim ilk sancım geldi hastaneye gitti. Nişan geldi hemşire suyumu patlatmıştı 🤷♀️ herkes farklı tecrübelere sahip
AysUysal Kbrtncyk Wuu hadi bakalım hayırlısı inşallah canım bende heyecanlandmm🥰 bı merdiven in çık tamamdır 😃acklk varsa geriside gelir yaa çok uzun sürmez sanrsam 🥳 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🤲