Tanembebek5 Tam 32 olmadan rapor alınamıyormuş sanırım. Ben tam 32 olduğum gün Ctesiye denk geliyor. Raporu alıp pazartesi kuruma versem bir sıkıntı olmaz değil mi?
adn111 Tanembebek5 konuyla alakalı değil ama 32 haftada çalışabilir raporu alsam doğumdan sonraki iznimi 8 hafta uzatabilir miyim
Balbebek012 Tanembebek5 sıkıntı olmaz canım hatta 32 den birkaç gün geçince alsan da sorun olmaz yani pazartesi 32+2 olıyor o zaman da alabilirsin
Adin12 Tanembebek5 benimde hafta sonuna denk geliyordu doktorum hafta sonun yanmasın gel pazartesi veririm dedi pazartesi raporlu gözüktüm şimdiden hayırlı olsun iyi dinlenmeler 😍
Tanembebek5 adn111 bizde en fazla 5 hafta çalışabilir alabiliyoruz canım. Yaini doğum sonrasına 5 hafta aktarılıyor
Uakandil Gün bazlı bir durum yok pers cuma gittiğiniz de aldıgınız rapor işinizi görür zaten üzerinde dogumun gerçekleseceği tarih yazıyor, calısablilecgnz son gün de tarih olarak belirtiliyor. İlla ctesi alacagm diye zorlamanıza gerek yok ☺️
busraydnc Tanembebek5 benim doktorum o şekilde olmaz dedi 32 hafta ya girince doldurmadan herhangi bir gün gel dedi ama 31+6 da veremem demişti siz yine de bi sorun cumartesi 32 oluyormuşsunuz pazartesi 32+2 da giderseniz daha sağlıklı olur bence yine de siz bilirsiniz ☺️
Tanembebek5 Adin12 aaah aaah ne dinlenmesi kuzum çalışabilir alıcam 37 ye kadar dayanabilirim inşallah 😅