Sampiyon0618 Sahradmla 12 haftalikken gittiğimde kafa üstü duruyodu 🤣 goremedi maalesef daha doğrusu gostermedi cuma günü randevum var inşallah o zaman ogrencem gösterirse tabii 🥰
minik_koala_ve_annesi anneoluyorum101 hic bir zaman baba adi soylenmez hep ayse kizi fatma ayse oglu ali denilir baba saibelidir anne tek diye doguran belli cunku
Tatli-cadim2023 ilyesta bizde aynı durumdayiz bende Ecrin gördüm ama eşim annem adını koyalım diyo bn istemiyorum ismi zekine napcaz bilmiyorum rüyamda gordugum ismi koymak istiyorum
Bezgii Tatli-cadim2023 benim anneminkini de koyalım diyince genelde vazgeciyorlar ama inşallah sizinki de vazgeçer. Kayimvaledinizin ismi güzel de değilmiş
dilay_06 Tatli-cadim2023 ya bu devirde o isim mi kaldı modası geçti küçücük çocuğa o isimle seslenilir mi siz doğuruyorsunuz o değil tek başına veremez o kararı
Aselhumaninannesi anneoluyorum101 düzgün konusursaniz sevinirim hani hafizsiniz ya yazimlariniza dikkat edin
muser24 Gamzerstoglu Kuran’da böyle bir şey yok, Kur’an’ı kaynak gösterirken lütfen iyice araştırıp konuşalım
Tatli-cadim2023 Balbebek012 bnde onuda kırmak istemem iki isim diyorum sonuçta oda babası hayirlisi. Bakalım
MSeda-91 [silindi] merhabalar mesajı teni gördüm kusura bakmayın soy isminizi söylerseniz size yorum yapabilirim 🤗
ises777 MSeda-91 merhaba ben de isim analizi ile yeni tanışıyorum da yardımcı olabilir misiniz acaba, soyadımız Gürses. İpek, Ela, Alin, Alina, Tanem, İnci, Beren bu isimlerden uygun görünenler hangisi acaba biraz fazla oldu ama 😊
Gamze772 Gulsahcaa07 şarta çok güzel bir isim değil çok değişik geliyor kulağa ama Hümeyra güzel de tabi ortak karar olması lazım hayırlısı olsun artık