Mommm03 Kızlar kafama takıldı yaa kaka yapıyor ama az yapıyor çiş bolca yapıyor ama kaka da az günde 3 4 kere kaka yapıyor ama çok az ya normal mı acaba doktora yazdım cvp vermedi daha
GulserenKY Mommm03 Normal canım neyle besleniyor anne sütü mu mama mi ? Ama günde 3 4 kere az değil zaten azıcık şeyle doyuyor ona göre kakanin da az olması normal.
Yagmure Mommm03 kaka az yapması normal çişini yapıyorsa sorun yok günde 5-6 bez değiştiriyorsan sorun yok demektir
Mommm03 GulserenKY anne sütü ama sütm yetmio diye endişe ediyorum çnkü çok az yapıyor resmen kaka değmezsin 😢
GulserenKY Mommm03 Doyuyordur sütüm az diye düşünme olumlu düşün. Emzirdikxe süt artar. Ben gebe okuluna katılmıştır eğitime ordaki hemşire bize yenidogan bebeklerin midesi zaten küçük 1 çay kaşığı süt ile doyarlar demişti. Zaten çişini yapıyormuş. Merak etmeyin 🥰
Esayser Mommm03 Anne sütünün yarıdan çoğu su o yüzden çişini yapması ve günde 3 ve üzeri büyük tuvaletini yapması çok normal zaten ne midesi var ki çok yapsın . Herşey yolunda korkma 🌺
Esayser Mommm03 Bende çok korkuyordum 22 günlük olduk emzirdikçe süt çoğalıyor vazgeçmeyin birde yetmezse diye korkmayın o zaman azalıyor aksine bol su için kendinize güvenin 💕
Nnanaa Mommm03 çiş yapmazsa beslenmiyor demektir benim kızım hergün 1 defa yapıyor başından beri neredeyse