hilalklkn Ya bu Perinatoloji bölümüne randevu almak niye bu kadar imkansız. Giriyorum bakıyorum yok detaylı ultrason bakılmaz yok ona bakılmaz yok buna bakılmaz. Eee biz neye göre alıcaz bu randevuyu
Shine13 hilalklkn perinatoloji özel bir bölüm olduğu için doktorunuzun yeşil alan açması gerekiyor diye biliyorum yoksa randevu alamazsınız
Zeynayzey hilalklkn perinatoloji bölümüne direkt olarak randevu veriyorlar mı ben alamamıştım doktorunuz istek açması lazım randevu vermemiz için demişlerdi
kvrcknrs hilalklkn canım ben dün gittim daha ben randevuyu almak için MHRS yş aradım bilgilerimi verdim en yakın perinatoloji tarihinş ve randevunun ne zaman ve saat kaçta açılacağını öğrendim saat ve tarih verdiler o tarih ve saatte MHRS sitesine girip perinatoloji den randevu aldım
myangelson hilalklkn bazı yerlerde kadın doğum polikliniğinden doktor alan açıyor öyle randevu alabiliyorsun orası da öyle olabilir mi acaba
hilalklkn Shine13 dün randevum vardı kadın doğumda. O söyledi zaten randevu alabilirsin diye ama bulamıyorum
Shine13 hilalklkn üniversite hastanelerinin özel muayeneleri var perinatoloji de mevcut imkanın varsa 300 lira civarı bir ücretle muayene ediyorlar detaylı ultrasonda dahil randevu bulamıyorsan bunu tavsiye edebilirim
Aynr1380 hilalklkn ben 1 aydır uğraşıyorum yeşil alan açıldı ama randevu yok hergün 182 yi arıyorum kurs ye bakmıyorum ama yok malesef İstanbul Avrupa yakasında hiçbir hastahanede müsaitlik yok Anadolu da görünüyor sadece. O yüzden bu hafta mecbur özele gidicem 21 haftalık oluyoruz
irembasoglu37 hilalklkn ya bana da dedi 21 haftalık olunca al diye geçenlerde denemiştim yine bulamamıştım eski doktorumda ikili ve üçlü test için🙄
Happybabyyyy Shine13 merhaba ilk defa duydum nereden bulacağız iletişim numarasını falan biliyormusunuz hiç
Duygu_oksar Shine13 biz adanadayiz arkadaşım almaya çalıştı 1 aydır yok randevu özelde de bin lira demişler perinatoloji bölümü için birde doktora muayne olman gerekiyor + 750 lira 1750 lira istiyorlar
Shine13 Duygu_oksar ben erzurum Atatürk üniversitesi araştırma hastanesine gitmiştim direk gidip vezneye ücret ödemiştik öğleden sonra muayene başlamıştı önceden randevu falan almamıştık devlet olduğu için 300 lira civarında muayene tabiki özel kliniklerde dediğiniz fiyatlarda