Melis_tugba Umutyorgun ama öyke baktım cızgıler takıp etmıyo korktum nıye böyle diye normalmıs 😂😂 göbek deliğimde kavsak gıbı sen tuysun devam etsene dum duz
burcugokhanberkecan Merobebe benimde cizgi cikmadi 36+1 deiz genelde koyu tenlilerde daha belirgin oluyomus bn asiri beyazim ondanmi ckmadi acaba
Merobebe burcugokhanberkecan bende sarışınım ondan mı ki acaba bide erkek bebeklerde çıkıyo deniliyor benim bir kız bir erkek omdan mı çıkmadı
Bskrt burcugokhanberkecan bende aşırı beyazım ama 16. Haftada çıkmaya başladı 😬😬 çok koyu değil ama tenimden bir iki ton farklı
Duygu_k burcugokhanberkecan 32+3 olduk bende de çizgi yok 🤷🏻♀️ Ben de aşırı beyaz tenliyim acaba ondan mı çıkmadı 😁
Goncaygl Umutyorgun benim alttan başlayıp göbek deliğine kadar gidiyor o da pembe cizgi. Benim sorunum cizgi yamuk değil göbek deliğim yamuk 😂😂 ayar oluyorum
GamzEmre Cinsiyetle alakası Yok ya benim de kız kişiden kişiye değişiyor zaten kırk çıkana kadar da çizgi gidiyormuş
Cotton Umutyorgun benim de yamuk, sadece ben de öyle sanıyordum, demek ki başkaları da varmış🙄🙄 sırt ya da bel rahatsızlığınız var mı? Ben de skolyoz olduğu için öyle die düşünüyorum🤔🤔