Muhammedamine Umutyorgun benim göbek çizgim 29. Haftada çıktı oda göbek deliğimi tutturamadı yanından geçip göğüs altıma kadar uzanıyor 😌
Umutyorgun meldan Cismmpoyraz48 Muhammedamine yanlis anlamayin kizlar ama icim rahatladi..komsumla konustuk ona da sordm ben ilk defa gordm dedi.bende acaba tuhaf olan bisi mi var diye dusundm..
Umutyorgun Cismmpoyraz48 bnm ilk bebegim zatn surekli kanama yasadm ustune bobrek tasi..artk herseydn kıllaniyrm yani.pank oluyrm oda oyle diyince iyice kotu oldm..ama yalnz degilm norml demk ki rahtladm..😊
2018istanbul Merobebe benim ilk hamileliğimde çizgi kararmıştı belirgindi baya erkekti o şimdi 2.ye hamıleyim bu kız bende de çizgi pek belli olmuyor normaldir🙂
burcugokhanberkecan Merobebe benimde cizgi cikmadi 36+1 deiz genelde koyu tenlilerde daha belirgin oluyomus bn asiri beyazim ondanmi ckmadi acaba
Merobebe Aybukealtintas iyi bari tek değilim o zaman 😅 bende 28 oldum hala yok çizgi bu saatten sonrada olmaz inşaallah. Zaten karnım harita gibi oldu bide bu çizgi eksik kalabilir 😂😂
Gzmhkn 35 haftalığım benmde yamuk göbek deliğime kadar ve üstte dewamı yok bu normalmi acaba. Son haftalara doğru göbek deliğinden yukarı doğru dewam ettiğini duymuştum çizginin.
Merobebe deletedmom6295 şey sende mor tik var o ne oluyor 😅 malum uygulamada yeniyim ya bir kaç kişide daha gördüm de