nazlisert Tatlı yersen erkek, ekşi yersen kız derler doğru mu sizCe? Oğlum olacak sürekli ekşi acı şeyler yemek istiyorum. Sizde durumlar nasıl?
esraEb nazlisert ben de acı ve tuzlu şeyler yemek istiyorum ve katık dürüm lahmacun falan 😤doktorum erkek dedi ama detaylıya kadar emin olamıyorum 🙄
3kuzuAnnesiyim nazlisert 2 kızımda hep eksi acı ve tuzlu yedım tatlıdan iğrendim. Bunda tam tersı hep tatlı yıyorum oda kızmıs. Eger tersı olsa benım ıcın yuzde yuz dogru olucaktı:)
Tugbazdmr nazlisert acayip tatlı yiyorum çikolatadan nefret eden ben çikolata ile aşk yaşıyorum asla ekşi giyemiyorum tiksindim kızım olacak inşallah ❤️
Alimenur kahvesever__ 6 ayın sonuna geldim bu zamana kadar sürekli canım tatlı istedi 2 3 haftadır ekşi istiyo cinsiyetimiz kız inşallah 27.haftaya giriş yapcaz cuma günü inşallah
DeustchBurcu nazlisert kızımda 9 ay boyunca deli gibi tatlı yedim çok alakasız😂 şimdi 10+4 üz, cinsiyet belli değil ama tatlı göresim yok, adını duyunca midem bulanıyor
3Tospikannesi nazlisert yaş pasta ve tatlı çok severim 16 haftalığız ağzıma vurmadım aksine hep ekşi yiyorum doktor kız diye tahmin etti ama cuma netleşecek inşallah 🥰
Gamzerstoglu nazlisert Bende sürekli tatlı istedim sadece bir kere ekşili köfte istedim o da kustum bir daha yiyemedim. Sürekli hamsi çekti canım cinsiyeti bilmiyorum daha ama genel olarak tatlıya yükseldim
Erbe nazlisert oğlumda hergun limon yiyordum şimdi kıza hamileyim ekşi yiyince midem bulanıyor tatlı yiyorum tersine bence ters yani bende öle oldu
Gulcan0511- Kızımda dogurana kadar tatlı yedım gebelık şekerim nüksetmişti 😝 şimdi hep ekşi tuzlu baharatlı yemek istiyorum 12 haftalık hamıleyım doktor erkege benzıyo dedı 🤣 eskıler bi bunu bilememıs bence 😅
elvinimmm nazlisert ful tatli yiyorum kizim olcak 34+0 haftalik hamileyim hep canim tatli seyler istiyo
EbrKzlky nazlisert 2.hamileliğim birbirinden alakasız şeyler aşeriyorum 😂 Geçen hafta çiğköfte yemesem delircek gibiydim.. dünde deli gibi çilek yiyesim geldi 🙈 Oğlumda 9 ay ağzıma tatlı sürmemiştim hep ekşi şeyler yemiştim.. Ama bunda çok değişik anlamadım😂
Bade0022 nazlisert ben 12.haftaya kadar sürekli limonla tuz yedim tatlı ağzıma süremedim 12 den sonrada sürekli çikolata 😂
irembasoglu37 nazlisert ben de hep ekşi aşerdim herkes kız dedi pipi ultrasonu gösterince vazgeçtiler 😂😂